logo
Imprimir
14-05-2019 | 14:30hs
•TARRAGONA

CaixaBank i Obra Social 'la Caixa' obren una campanya de crowdfunding a favor del Taller Baix Camp

Ja s'han obtingut 6.000 euros, gràcies al donatiu realitzat per l'Obra Social "la Caixa". I amb aquesta campanya es pretén aconseguir els 3.000€ restants que encara són necessaris per fer realitat aquest projecte

CaixaBank, amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa", ha posat en marxa una campanya de micromecenatge (crowdfunding solidari) amb l'objectiu de què particulars i empreses, clients o no clients de l'entitat, se sumin a la iniciativa d'aconseguir la inversió necessària per fer possible una sala d'estimulació multisensorial per a les persones amb discapacitat intel·lectual usuàries del Taller Baix Camp.

L'Obra Social "la Caixa", ja ha realitzat una aportació de 6.000 euros per fer realitat aquest equipament que es situarà al costat del Centre Ocupacional i la llar-residència Mas Roig i que donarà servei a 184 usuaris. Els 3.000 euros restants són l'aportació econòmica que CaixaBank espera recollir a través de les seves oficines a Reus, donatius que qualsevol ciutadà o empresa pot realitzar des de qualsevol dels caixers automàtics de la població, a través de Caixabank Now o a través del portal www.caixabank.cat, garantint que el 100% de les aportacions s'abonaran al projecte.

Si s'assoleix l'èxit d'aquesta acció solidaria, l'entitat beneficiària, el Taller Baix Camp, podrà posar en marxa aquest servei que millorarà la qualitat de vida dels seus usuaris. L'espai permetrà també la intervenció i estimulació de les persones més envellides o amb risc de desenvolupar demències amb l'objectiu d'endarrerir el màxim possible el seu deteriorament.

Les sessions d'estimulació multisensorial permetran que les persones amb discapacitat usuàries del Taller Baix Camp augmentin la seva capacitat de concentració i atenció, millorin la seva comunicació i expressió, coneguin el seu propi cos, redueixin les alteracions de conducta i les híper i hiposensibilitats.

Taller Baix Camp

L'Associació de Familiars de Persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament TBC és una entitat sense ànim de lucre declarada d'utilitat pública, amb seu a Reus, que actua per a totes les persones amb discapacitat intel·lectual adultes i les seves famílies, preferentment de la comarca del Baix Camp.

La seva missió és oferir els suports necessaris a les persones amb discapacitat intel·lectual i a les seves famílies per a millorar la seva qualitat de vida.

Actualment disposa de 326 persones contractades al Taller Baix Camp, de les quals 202 són persones amb discapacitat. D'aquestes, 143 són treballadors amb especials dificultats (139 amb discapacitat intel·lectual, 2 amb discapacitat sensorial i 1 amb discapacitat física).

L'entitat disposa també de 184 places de Centre Ocupacional per a usuaris amb discapacitat intel·lectual ubicats en 3 centres a la ciutat de Reus i de 4 llars-residències ubicades a reus que donen servei a 64 usuaris.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/90452_caixabankiobra-ociallacaixaobrenunacampanyadecrowdfundingafavordeltallerbaixcamp-1.htm