logo
Imprimir
19-05-2019 | 13:52hs
•POLíTICA

ERC de Blanes celebra el seu acte central amb un Àngel Canosa “compromès i amb ganes de canvi”

El cap de llista dels republicans considera que "Blanes ha de ser de tothom i no d'uns quants", en una clara al·lusió al PSC i l'antiga CiU

En un acte celebrat a la Casa del Poble de Blanes, ERC va presentar ahir el seu projecte de cara a les eleccions municipals del pròxim diumenge 26 de maig. Un centenar de persones no es van voler perdre l'acte central dels republicans, que va ser presentat per Rosa Maria Brunet i que va comptar amb la intervenció de diferents membres de la candidatura.

El cap de llista d'ERC a Blanes, Àngel Canosa va insistir en la idea de canviar la dinàmica dels darrers anys i es va mostrar optimista de cara als comicis municipals. "Blanes ha de ser tothom i no d'uns quants. Si ens doneu la vostra confiança, aconseguirem que la nostra ciutat torni a ser el motor de la comarca de la Selva", va afegir Canosa durant el seu parlament.

Un altre dels temes destacats de la nit van les polítiques socials. Per a Canosa i la seva candidatura "la gent i el seu benestar són la principal prioritat". En aquest sentit, l'alcaldable d'ERC va explicar que "si apliquem polítiques d'aquest tipus, el que estem és invertir en la gent. I això és el primer que hem de fer". Sense cap mena de dubte, el tema de l'habitatge va centrar una gran part del discurs de Canosa. De fet, el cap de llista d'ERC va explicar que tenen la voluntat de sancionar als bancs que tinguin pisos buits.

L'acte central d'ERC de Blanes també va comptar amb la presència de la número 2 de la candidatura, Olga López, que va aprofitar per dir que "Àngel Canosa és l'únic candidat que és capaç de defensar els interessos de l'Ajuntament davant de qualsevol administració". A banda de les intervencions de Canosa i López, els assistents van poder escoltar altres propostes del projecte republicà de la mà de la resta d'integrants de la candidatura.

Tal com va explicar en una entrevista concedida a GironaNotícies, Àngel Canosa també es va mostrar molt compromès amb la sanitat i l'ocupació, dues prioritats cabdals del programa electoral d'ERC. A més, durant l'acte també es va parlar de turisme, urbanisme, barris, comerç, i en definitiva, de "Blanes i la seva gent".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/90764_ercdeblane-celebrael-euactecentralambunangelcano-acomprome-iambgane-decanvi-1.htm