logo
Imprimir
24-05-2019 | 15:42hs
•POLíTICA

Agnès Lladó : “Som Esquerra Republicana i estem aquí per guanyar i liderar la transformació que Figueres demana a crits”

L’alcaldable figuerenca d’ERC afirma que “ha arribat el moment de deixar enrere la Figueres dels anys 80 i 90 i Esquerra som la garantia per dissenyar i construir la ciutat dels propers 15 i 20 anys”

L’alcaldable d’Esquerra Republicana Figueres, Agnès Lladó, ha fet avui valoració de la campanya i a poques hores des la seva finalització ha deixat clar que la transformació de la ciutat passa per l’opció republicana. “Som Esquerra Republicana de Catalunya i estem aquí per guanyar i liderar la transformació econòmica i social que Figueres demana a crits”.

La candidata republicana ha explicat que “ha arribat el moment de deixar enrere la Figueres dels anys 80 i 90 i Esquerra som la garantia per, amb la complicitat de tots i totes i amb la força d’un equip preparat i amb experiència, dissenyar la Figueres dels propers 15 o 20 anys”.

Lladó ha fet una valoració molt positiva de la campanya i ha volgut agrair “la feina de tot l’equip de campanya, de tota la llista i de tots els figuerencs i figuerenques que dia rere dia, des de qualsevol barri de la ciutat, ens han mostrat el seu suport i el seu convenciment que amb Esquerra al capdavant la ciutat donarà un pas endavant”.

“Ha arribat el moment de deixar la improvisació constant i el futur de Figueres passa per planificar i executar actuacions que permetin la seva transformació econòmica i socialment la ciutat. Cal garantir la seguretat dels figuerencs i figuerenques, combatre l’incivisme, adequar la formació a la necessitat dels joves i majors de 45 anys i lluitar per resoldre la problemàtica de la mobilitat i l’aparcament a la ciutat”.

Una Figueres social

A l’hora de definir les propostes que els republicans han dissenyat i explicat durant les darreres setmanes, la candidata republicana ha deixat clar, per exemple, que “hem de fer totes les accions possibles des del consistori per garantir drets fonamentals com l’accés a la feina o a l’habitatge i en una ciutat amb un 47% de la població en risc d’exclusió social cal posar, urgentment, fil a l’agulla”.

D’altra banda, Lladó també ha volgut incidir especialment en la formació i, en aquesta línia, ha explicat que “la formació dels nostres joves, l’impuls de cicles formatius o l’aposta per grups de recerca són pilars bàsics que treballarem per retenir talent que ara mateix ens marxa sense aturador”.

Per complementar aquest eix de treball, la candidata d’Esquerra ha dit que  “crearem l’agència de desenvolupament econòmica, unint promoció econòmica i l’oficina de treball per generar sinergies i treballar estratègies conjuntament”.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/91155_agne-llado-ome-querrarepublicanaie-temaquiperguanyariliderarlatran-formacioquefiguere-demanaacrit--1.htm