logo
Imprimir
24-05-2019 | 16:38hs
•POLíTICA

Joan Giraut (Junts per Castell-Platja d'Aro i S'Agaró) visita el mercat setmanal en el darrer dia de campanya

L'alcaldable ha conversat amb la gent i ha aprofitat per explicar quins són els seus compromisos electorals

A menys de 48 hores de les eleccions municipals, el cap de llista de Junts per Castell-Platja d'Aro i S'Agaró ha volgut conèixer, en primera persona, les preocupacions dels veïns i veïnes del municipi, i ha visitat el mercat setmanal que cada divendres es celebra a l'Aparcament de la Masia Bas de Platja d'Aro.

Joan Giraut no ha deixat perdre l'oportunitat d'explicar les iniciatives que estan sobre la taula, i ha recordat la feina feta durant la passada legislatura. Avui i durant tota la campanya electoral, el número 1 de la llista ha recordat que lidera un equip "transversal i divers" i on s'hi combina experiència i joventut.

Sota el lema de 'Junts i endavant', la candidatura de Giraut toca totes les qüestions que afecten els habitants de Castell-Platja d'Aro i S'Agaró. Sense cap mena de dubte, una de les prioritats de Giraut i la seva llista és seguir construint "un poble que és referència en l'àmbit turístic i comercial". Per aconseguir-ho, l'alcaldable ha promès el desenvolupament d'un pla estratègic que posi al dia al municipi de les noves tendències turístiques.

Un altre dels àmbits prioritaris del partit és la materialització de diversos projectes urbanístics com la construcció de la passera i la prolongació del Passeig Marítim fins al Port. A més, també tenen previst la 'peatonalització' dels carrers per tal d'ampliar l'espai d'ús comercial. Des de Junts per Castell-Platja d'Aro i S'Agaró també volen rehabilitar el Camí de Ronda de S'Agaró i Parc Natural Punta d'en Pau.

Giraut i el seu equip tenen al cap diversos projectes que afecten àmbits tan importants com l'educació i la cultura: volen posar en funcionament la nova Escola de Fanals a la urbanització Dalmau, i també tenen la voluntat d'executar el projecte del centre cultural de la Masia Bas. Al llarg de la campanya electoral, Giraut ha posat èmfasi en la necessitat de repetir legislatura, "no només per engegar nous projectes, també per acabar el que hem començat".

La construcció d'un nou Parc de Bombers a Mas Semi, la posada en marxa de la residència de la Fundació Vimar -pensada per a persones amb discapacitat intel·lectual-, o la construcció d'habitatges de protecció social per a l'emancipació dels joves i també per a la gent gran, són altres propostes estrella de la candidatura de Junts per Castell-Platja d'Aro i S'Agaró. Unes propostes que espera poder portar a terme si surt reelegit com a alcalde.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/91174_joangirautjunt-perca-tell-platjadaroi-agarovi-itaelmercat-etmanaleneldarrerdiadecampanya-1.htm