logo
Imprimir
26-05-2019 | 20:43hs
•POLíTICA

Maragall arriba a l'Estació del Nord per seguir la nit electoral de les municipals i europees

L'equip de campanya d'ERC analitzarà els resultats amb la presència de Rovira per videoconferència

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha arribat aquest diumenge al voltant de les vuit del vespre a la seu que els republicans han habilitat per seguir la nit electoral al pavelló de l'Estació del Nord de Barcelona. Segons han explicat fonts del partit, tant el candidat com l'equip de campanya pels comicis europeus i municipals seguiran el desenvolupament de la jornada en aquest punt de la capital catalana. Minuts abans de l'arribada de Maragall també han entrat al recinte l'adjunt a la presidència d'ERC i vicepresident del Govern, Pere Aragonès, i la candidata a les europees Diana Riba. El partit té previst contactat per telèfon amb el president d'ERC, Oriol Junqueras, al voltant de les vuit del vespre i per videoconferència al llarg de la nit amb la secretària general d'ERC, Marta Rovira.

De fet, aquest matí Junqueras ja ha conversat per telèfon des de la presó de Soto del Real amb membres del partit per interessar-se per l'inici de la jornada i seguirà els resultats per la televisió que té a la cel·la sense poder contactar per telèfon amb ningú més fins demà.

Entre els dirigents del partit que s'han desplaçat a l'Estació del Nord per seguir l'escrutini hi ha a més d'Aragonès, Maragall i Riba, la portaveu d'ERC, Marta Vilalta i el president del grup parlamentari, Sergi Sabrià.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/91265_maragallarribaale-taciodelnordper-eguirlanitelectoraldele-municipal-ieuropee--2.htm