logo
Imprimir
26-05-2019 | 22:43hs
•POLíTICA

El PP valora amb 'satisfacció' l'augment de la participació i es mostra 'prudent' pel que fa a les enquestes

Els populars de la Comunitat de Madrid constaten que els sondejos apunten a un resultat "molt ajustat"

El PP ha valorat amb "satisfacció" l'augment en la participació a les eleccions del 26-M i ha celebrat que és una mostra de la "fortalesa" de la democràcia espanyola. Ho ha dit aquest diumenge al vespre la directora de campanya de les municipals i autonòmiques, Cuca Gamarra, en roda de premsa a la seu del carrer Gènova acompanyada per la responsable de campanya de les europees, Isabel García Tejerina. Gamarra ha dit que el PP és un partit "prudent" i no ha valorat els sondejos. Segons Gamarra, només les dades "reals i oficials" mereixen ser valorades. La directora de campanya de municipals i autonòmiques ha augurat una nit "molt llarga" fins que es coneguin els resultats definitius. Pel que fa a Tejerina, també ha valorat positivament l'increment de 15 punts de la participació a les europees, tenint en compte que el PP és un partit "europeista". En una atenció als mitjans prèvia a la roda de premsa, els populars de la Comunitat de Madrid han constatat que els sondejos apunten a un resultat "molt ajustat".

El sondeig de Telemadrid realitzat per Sigma Dos apunta a una victòria del PSOE a la Comunitat de Madrid, feu popular els últims 24 anys, i també a les europees. Tanmateix, Cs no aconseguiria el 'sorpasso' al PP. "Diuen el que venien dient darrerament", ha constatat el director de campanya del PP a la Comunitat de Madrid, Alfonso Serrano, i ha demanat esperar a l'escrutini per fer valoracions. Serrano ha augurat una "nit llarga" i ha assegurat que esperen el resultat definitiu amb "total tranquil·litat".

El PP ha presentat 6.939 candidatures a alcalde i unes 60.000 a regidor. També està en joc que els populars mantinguin el poder a autonomies com Múrcia, La Rioja i Castella i Lleó, a banda de Madrid.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/91278_elppvaloraamb-ati-facciolaugmentdelaparticipacioie-mo-traprudentpelquefaale-enque-te--1.htm