logo
Imprimir
28-05-2019 | 08:11hs
•ANDORRA

La darrera sessió del Fòrum sobre Coneixement, Innovació i Sostenibilitat tracta la transformació digital

Les sessions del Fòrum sobre Coneixement, Innovació i Sostenibilitat, s'han celebrat amb l'objectiu de donar visibilitat a les qüestions Iberoamericanes lligades a les temàtiques relacionades al lema de la Secretaria Pro Tempore d'Andorra

El director d'Andorra Innovation Hub, Marc Pons, ja estat un dels ponents de la 4a i última sessió del Fòrum sobre Coneixement, Innovació i Sostenibilitat celebrat aquest dilluns a Madrid en el qual s'ha debatut sobre la transformació digital al servei de la sostenibilitat. Al fòrum organitzat per l'Ambaixada d'Andorra a Espanya i la Secretaria Iberoamericana (SEGIB), en el marc de la Secretaria Pro Tempore d'Andorra de la Conferència Iberoamericana 2019-2020, també han participat l'economista Catedràtic a la Universitat de Barcelona, Antón Costas, el director General de la Fundació FUNDIT d'innovació a Espanya, Antoni Garrell, i l'experta en transformació digital a Minsait, filial del grup d'informació i seguretat tecnològica Indra, Silvia BEGGIO. A la sessió de treball d'avui també ha intervingut l'ambaixador d'Espanya a Andorra, Àngel Ros, que ha destacat la importància de centrar els avenços tecnològics en la dimensió humana.

En la seva intervenció, Marc Pons, ha relatat l'aposta d'Andorra per crear un ecosistema lligat a la innovació i el coneixement per tal de treballar en la transformació social i econòmica. D'aquesta manera, s'han exposat les accions que s'estan portant des d'Andorra Innovation Hub amb projectes integrals que posen en valor el territori, diversifiquen l'economia i contribueixen a un desenvolupament sostenible. Per la seva part, Antoni Garrell, ha subratllat l'important rol de l'educació per a l'impuls de solucions innovadores. Silvia Beggio ha centrat la seva intervenció en l'Estat de maduresa de les empreses espanyoles davant de la revolució tecnològica.

Les sessions del Fòrum sobre Coneixement, Innovació i Sostenibilitat, s'han celebrat amb l'objectiu de donar visibilitat a les qüestions Iberoamericanes lligades a les temàtiques relacionades al lema de la Secretaria Pro Tempore d'Andorra: "Innovació pel Desenvolupament Sostenible - Objectiu 2030".




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/91364_ladarrera-e-iodelforum-obreconeixementinnovacioi-o-tenibilitattractalatran-formaciodigital-1.htm