logo
Imprimir
03-06-2019 | 15:28hs
•EL RIPOLLèS

Èxit rotund a la 3a Jornada Sènior de Ripoll

El dia va començar a un quart de 10 del matí amb la concentració de les persones participants a la plaça de l’Ajuntament

El  divendres 31 de maig  es va celebrar  la tercera  Jornada Sènior. Un dia ple d’activitats pensat  per fomentar la participació en les persones  més grans de 55 anys, organitzada  per l’ajuntament i els Casals Cívics de Ripoll i amb la col·laboració de serveis, entitats i persones voluntàries de la vila.

El dia va començar a un quart de 10 del matí amb la concentració de les persones participants a la plaça de l’Ajuntament. Un cop acreditats van poder realitzar-se unes proves de salut a càrrec del personal de l’Àrea bàsica de Ripoll. Seguidament van gaudir d’un esmorzar saludable, d’un photocall  i d’una foto conjunta. També es va inaugurar l’exposició Som Grans Artistes amb treballs del grup de pintura dels casals cívics de Ripoll i treballs manuals del Club Casal d‘Avis, que es podrà veure a la sala Abat Senjust fins al 9 de juny.  

 A un  quart d’onze es va donar el tret de sortida a les activitats del matí:  txi-kung a la plaça del Monestir amb la participació d’una cinquantena de persones, visita a les instal·lacions de Televisió del Ripollès, amb la participació de 35 persones i  visita i remullada a la zona d’aigües del pavelló de l’Avellaneda, amb un total de 10 participants.  

 A les quatre  de la tarda es va reprendre la jornada amb visita a la Farga Palau amb la participació de 25 persones,  mentre paral·lelament tenia lloc un taller de  risoterapia al casal de  joves el Galliner, del que en van gaudir 15 persones.  A les 5 de la tarda, a la plaça Sant Eudald es va realitzar l’últim taller de la jornada, ball en línia amb una monitora que marcava el ritme i la coreografia, que malgrat les primeres vergonyes de ser en un espai molt trànsit, va fer ballar a més de 25 persones. La jornada va concloure a les 18.30 h  a la plaça de la Lira amb un berenar i un  concert de gòspel,  a càrrec del grup TASTET DE GÒSPEL, amb una gran afluència de públic assistent.   

L’alcalde en funcions Jordi Munell, va agrair a la clausura de l’acte la participació a totes les persones assistents, així com a entitats, serveis, voluntaris, empreses, ..., que sumaven per fer d’aquesta jornada un èxit rotund. També va anunciar que escoltant la proposta de molts participants s’estudiaria la possibilitat d’oferir dues jornades a l’any, en lloc d’una. Per finalitzar va donar les gràcies a la fundació Guifré i a la residència Sant Eudald per gaudir de la jornada, malgrat tota la logística extra que això els hi suposa.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/91755_exitrotundala3ajornada-eniorderipoll-2.htm