logo
Imprimir
11-06-2019 | 14:16hs
•BAIX EMPORDà

Detingut un home a Platja d'Aro que havia fugit d'un control d'alcoholèmia conduint temeràriament i triplicant la taxa màxima d'alcohol

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 10 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector Sant Feliu de Guíxols, van detenir el dia 9 de juny un home de 28 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Sant Feliu de Guíxols, com a presumpte autor de dos delictes contra la seguretat viària, per conduir temeràriament i per circular amb una taxa d'alcohol penalment punible.

Els fets van passar el mateix dia 9 de juny durant un control d'alcoholèmia que s'havia muntat a l'altura del punt quilomètric 41,4 de la carretera C-253, dins del terme municipal de Castell-Platja d'Aro.

Prop de les quatre de la matinada els agents van fer indicacions al conductor d'un turisme per tal que s'aturés. L'home va aturar el vehicle a uns metres del control, va fer marxa enrere de manera brusca i va girar cap a un carrer perpendicular a la via.

Els agents van seguir el conductor escàpol i van veure que circulava a gran velocitat i amb els llums apagats, per diversos carrers del nucli de S'agaró, fins que va sortir-se de la via i va xocar contra un arbre.

La patrulla va veure que l'home estava il·lès i en fer-li la prova d'alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0,78 mg/l en aire expirat, més de tres vegades per sobre del límit màxim permès que, en aquest cas era de 0,25 mg/l.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 10 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/92311_detingutunhomeaplatjadaroquehaviafugitduncontroldalcoholemiaconduinttemerariamentitriplicantlataxamaximadalcohol-2.htm