logo
Imprimir
11-06-2019 | 16:47hs
•ALT EMPORDà

Detingut un conductor de Perpinyà que circulava sense permís de conduir a 182 km/h per l'AP-7 a l'Alt Empordà

Els fets van passar en un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert al quilòmetre 36,5 de l'autopista AP-7, dins del terme municipal de Garrigàs (Alt Empordà)

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 9 de juny, un home de 22 anys, de nacionalitat francesa i amb domicili a Perpinyà (França), com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir sense haver obtingut mai el permís i com a presumpte autor d'una infracció administrativa per circular amb excés de velocitat.

Els fets van passar en un control de velocitat que les patrulles de trànsit havien establert al quilòmetre 36,5 de l'autopista AP-7, dins del terme municipal de Garrigàs (Alt Empordà).

Pels volts de dos quarts de cinc de la tarda, els mossos van detectar un turisme que circulava a 182 km/h en un tram limitat genèricament a 120 km/h. Els agents van aturar el vehicle i, en identificar el conductor per denunciar-lo administrativament, van comprovar que no havia obtingut mai el permís de conduir.

Per aquest motiu el van detenir com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària, a més d'imposar-li una denúncia administrativa que li podria suposar una sanció de 500 euros i una proposta de retirada de 6 punts del permís de conduir.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el 10 de juny a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/92333_detingutunconductordeperpinyaquecirculava-en-epermi-deconduira182kmhperlap-7alaltemporda-2.htm