logo
Imprimir
12-06-2019 | 15:25hs
•LA SELVA

Tot a punt pel IV Festival de Rumba i Música Catalana de Tossa

A banda de concerts gratuïts d'artistes com Buhos o Los Manolos, es farà la popular fira del disc de vinil

L'Ajuntament de Tossa ja té a punt la quarta edició del Festival de Rumba i Música Catalana, que se celebrarà en plena Festa Major d'estiu el cap de setmana del 28 al 30 de juny.

Com cada any, els concerts a la Platja Gran són de primer nivell i, enguany, hi haurà les actuacions de "Los Manolos" i "Rumba Tres" el divendres 28, i "Buhos", "Portobello", "No somos na" i "Dj Solde" el dissabte 29. Tot a partir de les 19:00h. Cal destacar que tots els concerts són gratuïts, fet que diferencia clarament aquest festival de la resta de festivals de la Costa Brava.

Les activitats, però, començaran el divendres a les 10:00h. al Passeig Mossèn Cinto Verdaguer amb la fira del disc de vinil de la rumba i música catalana fins les 20:00h. La fira es podrà visitar durant tot el cap de setmana. L'edició d'enguany del festival es tancarà amb un "vermut rumbero" diumenge 30 a les 12:00h. en el Passeig Mossèn Cinto Verdaguer.

El regidor de Festes, Ignasi Sallés, destaca "la importància dels artistes que participen en aquest festival any rera any" i conclou que "hem aconseguit un festival de referència, familiar, diferent i únic on la platja es converteix en un lloc idílic. Ens sentim orgullosos de la feina feta i agraïm a tots els col·laboradors i patrocinadors la seva ajuda per a realitzar aquest festival".

Més info: www.tossademar.cat/festivalrumba
 




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/92412_totapuntpelivfe-tivalderumbaimu-icacatalanadeto-a-2.htm