logo
Imprimir
12-06-2019 | 18:22hs
•LLEIDA

F. Larrosa: 'Hem treballat per ser el govern dels lleidatans i les lleidatanes, compromesos amb els valors progressistes de llibertat, igualtat, justícia social i solidaritat'

El ple extraordinari d’avui a la Paeria ha servei per aprovar l’acta de la darrera sessió ordinària i per acomiadar els regidors que no repetiran la pròxima legislatura

El Saló de Sessions de la Paeria ha acollit avui l’últim ple d’aquest mandat, en sessió extraordinària, en què s’ha aprovat l’acta del ple celebrat el 3 de maig i ha servit per acomiadar els regidors i les regidores que no ocuparan el càrrec la pròxima legislatura. L’alcalde, Fèlix Larrosa, en la seva última intervenció com a paer en cap, ha assegurat que al llarg del mandat “hem treballat intensament per ser el govern de tots els lleidatans i les lleidatanes, compromesos amb els valors progressistes de llibertat, igualtat, justícia social i solidaritat”.

Larrosa ha reiterat que l’equip de govern, més enllà de les diferències ideològiques, ha ofert diàleg i pacte, un tarannà que ha fet possible acords amb tots els grups. I ha afegit que, amb un mandat que ha passat ràpid , sobretot els deu últims mesos, “hem estat capaços de culminar i basti alguns projectes de futur, de ciutat”. En les paraules de comiat, ha recordat els valors que defineixen la ciutat de Lleida, “la segona capital de Catalunya i, si m’ho permeten, la millor del món”.

Igualment, al marge de les ideologies, ha recordat que la Paeria és la institució de totes i totes i que ha de continuar sent-ho, amb l’obligació dels “paers”, homes i dones de pau, de fer honor al càrrec, que és el que la ciutadania espera d’ells i elles.

En aquest ple extraordinari han intervingut els i les membres de la corporació municipal que no repetiran els pròxims quatre anys, amb paraules d’agraïment i fent balanç de la seva feina i de l’experiència adquirida. També han fet extensiu el seu reconeixement als professionals municipals en el seu exercici de servei públic.

Els regidors que s’han acomiadat avui com a paers han estat: Montse Mínguez, Xavier Rodamilans, Sara Mestres, Rafael Peris, Montse Parra, Joan Gómez, M. Carme Culleré, Cristina Simó, Daniel Rubio, José María Córdoba, Carles Vega, Josep Maria Baiget, Núria Marín, Pau Juvillà, Francesc Gabarrell, Dolors López, Joan Vilella, Carlos González i Rosa Maria Salmeron.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/92439_flarro-ahemtreballatper-erelgoverndel-lleidatan-ile-lleidatane-comprome-o-ambel-valor-progre-i-te-dellibertatigualtatju-ticia-ociali-olidaritat-2.htm