logo
Imprimir
14-06-2019 | 19:34hs
•+ NOTíCIES

La gironina Anna Alzamora guanya la fase territorial del Premi Dona Empresària CaixaBank 2019

La directiva d'Alzamora Carton Packaging opta al premi nacional i a ser una de les representants espanyoles en els premis internacionals IWEC Awards 2019, que es lliuraran a Nova Delhi el pròxim 12 de novembre

Anna Alzamora, directiva d'Alzamora Carton Packaging, empresa especialitzada en la fabricació d'envasos de cartró, ha estat seleccionada per la seva trajectòria professional i empresarial com a guanyadora del Premi Dona Empresària CaixaBank 2019

a la Direcció Territorial Catalunya, que inclou les comarques de Girona, Tarragona, Lleida i la Catalunya Central.

Després de la fase territorial, un jurat format pel Comitè de Diversitat de CaixaBank, compost per directius membres del Comitè de Direcció i per diferents líders dels projectes de diversitat, escollirà, d'entre les catorze finalistes territorials, la guanyadora nacional del guardó, que serà una de les representants espanyoles en els premis IWEC 2019 en el marc de la 12a Conferència International Women's Entrepreneurial Challenge (IWEC), que aquest any acollirà la ciutat de Nova Delhi entre els pròxims 10 i 13 de novembre.

Per a Jaume Masana, director territorial de CaixaBank a Catalunya, "el model de banca socialment responsable de CaixaBank col·loca entre les seves prioritats el compromís amb la igualtat de gènere. Per aquest motiu, impulsem múltiples iniciatives, entre les quals destaca el Premi Dona Empresària CaixaBank, que té com a objectiu augmentar la visibilitat, la credibilitat, l'acceptació, el reconeixement social i el respecte a la dona empresària i ajuda a crear consens social sobre el seu important paper en el món econòmic i social".

Per part seva, Anna Alzamora, ha manifestat la seva sorpresa i orgull per haver estat seleccionada. L'empresària gironina s'ha mostrat molt contenta de que "una organització líder en el mercat com CaixaBank em concedeixi aquest reconeixement que comparteixo juntament amb el meu marit i tot l'equip que forma el Grup Alzamora.

Anna Alzamora és emprenedora, amb gran poder de lideratge i persistent amb els seus reptes i objectius. A partir de l'any 2000 va assumir el càrrec de gerent i administradora d'Alzamora Packaging, una empresa familiar però referent a nivell provincial. Sense por als canvis i oberta sempre a noves oportunitats, Anna ha portat l'empresa a una altre dimensió, a la internacionalització, a ser una empresa de Vanguardia amb l'afany d'estar sempre un pas per davant, tant a nivell d'equip com d'instal·lacions.

Cal destacar que Alzamora Group situa els seus orígens fa 120 anys enrere, fet que l'ha convertit en un referent a nivell europeu, havent rebut nombroses distincions i premis per la qualitat del seu treball a nivell nacional, internacional i mundial.

L'objectiu d'Alzamora Packaging és satisfer les necessitats dels seus clients a nivell de qualitat, servei i innovació, elaborant solucions de Packaging customitzades, eficients i respectuoses amb el medi ambient.

El guardó, que celebra la seva tercera edició, s'ha consolidat en l'àmbit nacional pel seu impuls a la diversitat i per la seva contribució a fomentar la igualtat de gènere en la societat espanyola.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/92633_lagironinaannaalzamoraguanyalafa-eterritorialdelpremidonaempre-ariacaixabank2019-1.htm