logo
Imprimir
15-06-2019 | 14:30hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Pep Berga, proclamat nou alcalde d'Olot

Josep M. Corominas ha entregat la vara d'alcalde a Pep Berga en un Saló de Sessions que s'ha omplert de gom a gom per a l'ocasió

A les 12h del migdia ha començat el Ple de constitució de l'Ajuntament d'Olot. Montserrat Torras i Agustí Arbós han format la Mesa d'edat i, junt amb la secretària Glòria Gou, han estat els encarregats de cridar, per ordre alfabètic, a les regidores i regidors que han pres possessió del càrrec. 11 regidores i 10 regidors formen el plenari de l'Ajuntament d'Olot, la Corporació amb més presència de dones fins al moment.

A la sessió d'aquest matí, Pep Berga (Junts per Catalunya Olot) ha presentat la seva candidatura a Alcalde, com també ho ha fet Anna Barnadas (ERC) i Josep Guix (PSC). En canvi, ha declinat aquesta opció Lluís Riera (CUP).

Pep Berga (Junts per Catalunya Olot) ha estat escollit Alcalde d'Olot per majoria absoluta: ha obtingut 11 vots dels 21 possibles. Anna Barnadas (ERC) ha tingut 5 vots i Josep Guix (PSC) 3 mentre que Lluís Riera no ha tingut cap vot en el plenari en què s'han comptabilitzat 2 vots nuls.

Josep M. Corominas ha entregat la vara d'alcalde a Pep Berga en un Saló de Sessions que s'ha omplert de gom a gom per a l'ocasió.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/92654_pepbergaproclamatnoualcaldedolot-2.htm