logo
Imprimir
17-06-2019 | 13:15hs
•ALT EMPORDà

Detenen quatre persones que acabaven de robar en una casa de Colera

A una d'elles li constaven diverses ordres de detenció i ingrés a presó per altres robatoris

Els Mossos d'Esquadra van detenir el dia 13 de juny tres homes d'entre 39 i 46 anys i una dona de 24 anys, tots de nacionalitat espanyola i veïns d'Olot (La Garrotxa), com a presumptes autors d'un delicte de robatori a interior de domicili.

Els fets van ocórrer la tarda del mateix dia 13, en un habitatge de Cala Rovellada de la població de Colera (Alt Empordà) on, cap a les set de la tarda, els mossos van ser alertats que uns individus havien entrat en un domicili.

En arribar la patrulla va comprovar que la casa tenia una finestra trencada. L'interior estava saquejat i ja no hi havia ningú.

Mentre es feien les comprovacions, una altra patrulla va localitzar molt a prop de la casa quatre persones, que coincidien plenament amb la descripció que tenien dels sospitosos. Es dóna la circumstància que una d'elles tenia diferents ordres de detenció i ingrés a presó pendents, per diversos robatoris.

En fer l'escorcoll de les persones i del vehicle que portaven, els agents van trobar una gran quantitat de material, del qual els identificats no van saber explicar-ne la procedència. Hi havia material de busseig, un bufador de gas, un altaveu, un carregador de bateries, diverses ulleres de sol, material informàtic, 11 canyes de pescar i ampolles de diverses begudes alcohòliques.

Davant les evidències, els mossos van detenir les quatre persones per la seva presumpta implicació en el robatori. La investigació continua oberta i no es descarta que estiguin implicades en altres robatoris.

Els detinguts, tres dels quals tenien antecedents, van passar el dia 14 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/92729_detenenquatreper-one-queacabavenderobarenunaca-adecolera-1.htm