logo
Imprimir
20-06-2019 | 14:34hs
•BAIX EMPORDà

L'espai de Barraques iniciarà aquest divendres la seva activitat de concerts amb motiu de la Festa Major de Palamós

Enguany el cartell de concerts que tindran lloc a l'escenari muntat a la platja Gran de Palamós, està format per grups de la categoria de Buos, l'Orquestra Di-Versiones, o The Covers Band

Aquest divendres l'espai jove de Barraques obrirà la seva programació que és inclosa a la Festa Major de Palamós 2019 que el municipi celebra com és tradicional del 23 a 26 de juny.

Aquesta activitat, gratuïta i oberta a tothom, és organitzada pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de Palamós i la Comissió de Barraques, i, un any més, tindrà lloc a la platja Gran de Palamós, al costat de l'espai que ocupen les atraccions de fira muntades a l'aparcament de la platja.

La programació de concerts s'estrenarà demà divendres 21 de juny, amb l'actuació, a partir de les 22 h de les següents formacions: Ira, Búos, i tancaran Sixtos. El dissabte 22 de juny, a partir de les 22 h, serà el torn de les formacions de Roadkill, Diversiones, i Karloss Selectah.

L'actuació de 13 joves de Palamós
Per a la nit de la revetlla, diumenge 23 de juny, s'ha preparat la proposta Música i Punt, un projecte del Punt Jove on 13 joves cantants amateurs del municipi actuaran a l'escenari de Barraques, acompanyats d'alguns músics professionals.

Música i Punt és una nova aposta que se suma a aquesta activitat lúdica amb l'objectiu de poder fomentar el talent artístic palamosí.

Aquestes actuacions obriran a les 22 h aquella nit de revetlla, que també inclourà posteriorment l'actuació de Litus3 , i The Covers Band.

El 24 de juny, Sant Joan, tindrà lloc el Concurs Gamba Rock, per a joves formacions locals, a partir de les 22 h, i posteriorment les actuacions dels grups Ideal, She's Crazy i D-Largo.

Punt Lila
Per segon any consecutiu l'espai de Barraques posarà en funcionament el Punt Lila com a referència per als joves per acompanyar-los i assessorar-los en tots aquells dubtes o problemes que puguin tenir en un espai d'oci nocturn, fent una tasca d'informació, assessorament, atenció, acompanyament i recull d'incidències de possibles agressions sexistes i consums d'alcohol o drogues.

Aquest servei ubica a l'espai de Barraques serà gestionat per dues psicòlogues professionals integrants del Grup Nut, que faran aquesta tasca d'assessorament a tots els joves que ho requereixin, del 21 al 23 de juny, de 22 a 5 h.

Col·laboració amb la Fundació Proide
Cal destacar el caire solidari que també tenen les Barraques a Palamós, mitjançant els beneficis de la venda de gots de plàstic per a les consumicions.

Enguany els recursos econòmics de les barraques amb objectius solidaris es destinaran a la Fundació Proide per projectes al tercer món.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/92963_le-paidebarraque-iniciaraaque-tdivendre-la-evaactivitatdeconcert-ambmotiudelafe-tamajordepalamo--2.htm