logo
Imprimir
25-06-2019 | 14:37hs
•TARRAGONA

CaixaBank Hotels&Tourism i l'Associació Hotelera de Salou, Cambrils i La Pineda posen a disposició del sector hoteler una línia de finançament de 150 milions d'euros

CaixaBank Hotels&Tourism i l'Associació Hotelera de Salou, Cambrils i La Pineda posen a disposició del sector hoteler una línia de finançament de 150 milions d'euros

L'entitat financera ofereix als membres de l'Associació Hotelera de Salou, Cambrils i la Pineda una oferta de productes en condicions avantatjoses per impulsar i dinamitzar el sector hoteler de la Costa Daurada

CaixaBank i l'Associació Hotelera de Salou, Cambrils i la Pineda, han renovat el conveni de col·laboració que posa de nou a l'abast de tots els socis una línia específica de finançament de 150 milions d'euros per als propers dos anys. Aquesta línia de crèdit té com a objectiu impulsar i dinamitzar el sector hoteler de la Costa Daurada i inclou, a més, una àmplia oferta de serveis i productes financers en condicions avantatjoses, dissenyats exclusivament tenint en compte les necessitats del sector hoteler.

L'acord ha estat subscrit pel president l'Associació Hotelera de Salou, Cambrils i la Pineda, Xavier Roig i el responsable del sector turístic a la Direcció Territorial Catalunya de CaixaBank, Albert Pascual. La signatura ha tingut lloc a la seu de l'Associació al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya a Vilaseca.

El conveni de col·laboració preveu avantatges per als socis en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i la millora de les condicions de finançament a l'hora que ofereix més productes i serveis de finançament a curt termini amb condicions més favorables.

El responsable de Turisme a la Territorial Catalunya de CaixaBank, Albert Pascual ha reiterat el compromís de l'entitat financera, a través de la seva línia de negoci CaixaBank Hotels&Tourism, amb el sector turístic i hoteler de la Costa Daurada tot destacant "la contribució de l'entitat per ajudar a la millora de la competitivitat d'aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats".

Per la seva banda, Xavier Roig ha fet notar l'interès que per als socis de l'Associació Hotelera de Salou, Cambrils i la Pineda, tenen els productes i serveis financers establerts al conveni de col·laboració, en la mesura en que poden ajudar a potenciar l'activitat econòmica, l'actualització i reposicionament de la planta hotelera de la Costa Daurada, fet que acaba contribuint all foment del dinamisme de tot el territori.

Un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers

La línia de negoci CaixaBank Hotels&Tourism es crea l'any 2008 per consolidar el lideratge de CaixaBank en el mercat turístic a través d'un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers. D'aquesta manera, CaixaBank aposta per l'especialització territorial amb l'objectiu de dinamitzar i impulsar l'activitat comercial del sector hoteler, a través d'una potent xarxa de professionals experts en aquesta activitat i esdevé la primera entitat financera a Espanya a posar en marxa una direcció especialitzada en aquest segment.

CaixaBank Hotels & Tourism ha posat a la disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials i una xarxa de professionals experts en el sector que ajuden la indústria turística a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària. La incorporació de nous productes i serveis específics per al mercat hoteler complementa l'especialització en el sector tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

El 2018, l'entitat va concedir 2.200 milions d'euros de crèdit al sector hoteler, fruit en part de l'acord amb la Confederació d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) que s'ha anat renovant des del 2011. Durant aquests anys, CaixaBank ha reforçat el seu paper entre les empreses i negocis hotelers, signant acords de col·laboració amb diferents associacions i organitzacions, entre els quals destaca el conveni amb la CEHAT a més de l'assistència a les fires turístiques més importants d'àmbit mundial com Fitur, la ITB i la World Travel Market, el fòrum Exceltur i el fòrum anual d'Hosteltur, una cita ineludible del sector.

Un dels serveis més destacats que CaixaBank posa a la disposició dels hotels, especialment dels hotels familiars o mitges cadenes hoteleres, és la possibilitat d'anticipar el cobrament de les seves reserves d'habitacions. Aquest servei, denominat factoring turístic, a més de minimitzar el risc comercial d'impagament dels seus clients, suposa una injecció econòmica que l'hoteler pot destinar a preparar la temporada següent en condicions excepcionals o a invertir en la millora de les instal·lacions.

El banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/93203_caixabankhotel-touri-mila-ociaciohotelerade-aloucambril-ilapinedapo-enadi-po-iciodel-ectorhotelerunaliniadefinancamentde150milion-deuro--2.htm