logo
Imprimir
10-07-2019 | 14:52hs
•+ NOTíCIES

L'Espai Gironès organitza dissabte una divertida activitat per a les famílies coincidint amb les rebaixes

Es durà a terme al pàrquing exterior del Centre Comercial i s'emmarca en les activitats programades dins l'Espai Petits

Splash Party és la nova i divertida activitat infantil que l'Espai Gironès ha organitzat per aquest dissabte 13 de juliol en el marc de la programació de l'Espai Petits, coincidint amb la campanya de rebaixes d'estiu, i que té l'aigua com a protagonista. Es durà a terme de les 17h a les 21h al pàrquing exterior del Centre Comercial i està dirigida a les famílies.

L'activitat, que estarà guiada per diversos socorristes, simularà una petita platja paradisíaca, on s'hi ubicarà un photocall amb flotadors i hamaques perquè els participants puguin fer-s'hi fotografies.A més, hi ha previst un recorregut de jocs on els més petits tindran la possibilitat de vestir-se de bussos i obtenir descomptes per comprar a les botigues que hi col·laborin. Es podrà també conduir un tauró teledirigit i fer un recorregut esquivant obstacles.

L'activitat comptarà amb un espai per poder fer divertides guerres de globus d'aigua, jugar amb bombolles de sabó i pistoles d'aigua. Així mateix, tots els participants també podran gaudir d'una festa de l'escuma.
La Splash Party inclou un original concurs amb reptes i preguntes per aconseguir regals i descomptes a les botigues col·laboradores.

Amb motiu d'aquesta nova activitat dissabte 13 de juliol l'Espai Petits només estarà obert al matí, de les 11:30h a les 14:30h.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/93950_le-paigirone-organitzadi-abteunadivertidaactivitatperale-familie-coincidintamble-rebaixe--2.htm