logo
Imprimir
12-07-2019 | 20:17hs
•BESALú, VILA COMTAL

El Curs Internacional d'Interpretació de Música Medieval de Besalú forma 44 alumnes aquest estiu

La formació reuneix fins al 20 de juliol estudiants provinents del Japó, els Estats Units, Austràlia o Macedònia

El Curs Internacional Medieval Music de Besalú reuneix aquests dies 44 alumnes de diversos continents. Es tracta d'estudiants procedents dels Estats Units, el Japó, Austràlia, Macedònia, Anglaterra, Mèxic, França, Espanya i Catalunya, que enguany es formen en el Curs Internacional d'Interpretació de Música Medieval de Besalú, que s'allargarà del 6 al 20 de juliol.

Aquest any, aquesta formació especialitzada dirigida pel doctor Mauricio Molina i l'assistent de direcció Cristina Alis Raurich, té com a tema "Musica Instrumentalis: Instruments musicals, la veu i la música instrumental (s.XI_XIV)". Compta amb la participació dels professors Raúl Lacilla, Asier de Benito, Martí Beltran, Katarina Livljanic, Octavio Beltrán, Claire Piganiol i Alejandro Hernandez.

En total, s'ofereixen vuit cursos -Voices &instruments, Istampitte i Saltarelli, L'art del cantor medieval, From Manuscript to Performance, construcció d'instruments musicals, Estampaies Royales del Manuscrit du Roi- en diversos espais d'ús públic de la vila comtal, com Cal Tronc, Cal Campaner, Can Tenas, Can Cambó o la Sala Gòtica.

Està previst que el 20 de juliol, coincidint amb el final de la formació, alumnes i professors ofereixin un concert obert al públic a Cal Tronc.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/94114_elcur-internacionaldinterpretaciodemu-icamedievaldebe-aluforma44alumne-aque-te-tiu-1.htm