logo
Imprimir
21-07-2019 | 19:48hs
•LA SELVA

Assumpta Pla i Joaquim Serrano reben els Guardons Republicans Bru Centrich

L'executiva d'ERC de Blanes ha lliurat avui els reconeixements davant d'una setantena d'assistents

El Passeig de Dintre ha esdevingut avui l'escenari per a l'entrega dels tercers Guardons Republicans Bru Centrich, uns reconeixements lliurats per ERC de Blanes que enguany han recaigut 'ex aequo' en el pintor local Joaquim Serrano i en la presidenta d'honor d'ERC Blanes, Assumpta Pla. L'acte de lliurament ha comptat, entre altres, amb la presència de l'alcalde de Blanes, Àngel Canosa; de la diputada de la Diputació de Girona i alcaldessa de Susqueda, Eva Viñolas, i del diputat al Congrés dels Diputats, Joan Margall.

En el cas de la figura de Joaquim Serrano, l'executiva de la formació republicana reconeix "la constant dedicació a la investigació pictòrica, la voluntat de fer de l'art un espai d'investigació constant en els extrems cromàtics, en les relacions obra i societat, i en el fet d'entendre que un artista és millor quan no perd mai la voluntat d'aprendre i de repensar-se". "Ha sabut fer del seu ofici una manera d'entendre la vida", afegeix ERC de Blanes en un comunicat, on defineixen Serrano com "un referent social" al municipi.

Per la seva banda, a Pla se l'ha reconegut per la "seva activitat política i social en pro de les idees republicanes i independentistes d'esquerres a la nostra vila i comarca". "Ha sabut persistir i ha contribuït decisivament a fer que ERC sigui avui el partit guanyador en les eleccions. Blanes ha estat i és encara una obsessió personal, malgrat que la seva vida l'hagi dut a viure durant anys a Pineda de Mar on, ens consta, que és igualment estimada".

Durant l'acte, que ha aplegat una setantena de persones, el president de la Secció Local d'ERC Blanes, Albert Sanz, ha brindat i ha desitjat una bona Festa Major a tota la ciutadania blanenca i a la resta de persones que vulguin visitar el municipi selvatà durant aquests dies de festa.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/94544_a-umptaplaijoaquim-erranorebenel-guardon-republican-brucentrich-1.htm