logo
Imprimir
22-07-2019 | 12:25hs
•BAIX EMPORDà

Premi per a la millor foto participant en el concurs de les activitats mediambientals realitzades a Palamós durant la passada primavera

Prop de quaranta fotografies s'han presentat a aquest concurs

Dijous de la setmana passada va tenir lloc l'acte de lliurament del premi del concurs fotogràfic d'Instagram que es va realitzar durant aquesta primavera, i que estava inclòs dins les activitats mediambientals, que organitza l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós.

En aquesta ocasió el premi ha estat per a la jove palamosina Letícia Argilès, que va aconseguir una bonica imatge d'un primer pla d'una abella realitzant la recol·lecció de pol·len. L'acte de lliurament del premi es va realitzar a la sala noble de l'Ajuntament de Palamós amb la presència de l'alcalde de la vila, Lluís Puig; i el regidor de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós, Xavier Lloveras.

El premi a la millor fotografia està dotat amb una motxilla amb fibres de polièster reciclades de la marca Patagònia, així com de la guia editada per SOS Costa Brava "50 espècies i paratges de la Costa Brava en perill".

Amb aquesta iniciativa fotogràfica l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Palamós va donar valor a tots aquells animals que conviuen a prop nostre, i que moltes vegades no som capaços de veure i valorar ja sigui perquè són petits, passen desapercebuts, perquè culturalment "han estat malvistos" o simplement perquè no ens hem acostumat a veure'ls com a elements integrants de l'entorn natural. Es tracta concretament de petits mamífers, amfibis, rèptils o insectes que formen part essencial del funcionament del medi natural. Durant les activitats mediambientals organitzades durant la primavera es varen realitzar també diverses sortides guiades per l'entorn per conèixer ratpenats, amfibis o insectes.

En el concurs fotogràfic d'Instagram que es va realitzar durant aquesta primavera es varen presentar prop de quaranta fotografies participants.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/94558_premiperalamillorfotoparticipantenelconcur-dele-activitat-mediambiental-realitzade-apalamo-durantlapa-adaprimavera-1.htm