logo
Imprimir
24-07-2019 | 16:29hs
•PLA DE L'ESTANY

Agrienergia posa en marxa a Banyoles un punt de recàrrega gratuït de vehicles elèctrics

Seguint amb l'aposta per la innovació i per fer realitat un model energètic més eficient, solidari i sostenible, l'empresa va posar en marxa el passat 12 de juliol un punt de recàrrega gratuït per a vehicles elèctrics a la ciutat de Banyoles

Agrienergia és una empresa elèctrica ubicada a Banyoles amb més de 120 anys d'història, que produeix, distribueix i comercialitza energia 100% renovable per tot el país, especialment compromesa amb l'ús responsable dels recursos energètics locals.

La nova instal·lació de recàrrega, que ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat, està situada al carrer Lleida, davant de l'oficina d'atenció al públic d'Agrienergia a Banyoles. El seu accés i ús és gratuït i obert a qualsevol usuari de vehicle elèctric. Així, Agrienergia i el Consistori avancen en la seva estratègia de suport a la mobilitat sostenible, sumant aquesta instal·lació de recàrrega, privada però d'ús públic, a les que ja disposa la capital del Pla de l'Estany. A més, l'empresa des de fa anys disposa de punts d'aquestes característiques a les seves instal·lacions.

En l'àmbit de la mobilitat sostenible, Agrienergia també ofereix la possibilitat de contractar una tarifa d'electricitat específica per a la recàrrega del vehicle elèctric, amb un període especialment econòmic durant la nit, a més de propostes de gestió intel·ligent de la recàrrega, per a comunitats de veïns o habitatges aïllats, que optimitzin la potència utilitzada, evitant sobrecostos per pics de consum associats a la recàrrega del vehicle elèctric.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/94688_agrienergiapo-aenmarxaabanyole-unpuntderecarregagratuitdevehicle-electric--2.htm