logo
Imprimir
24-07-2019 | 19:08hs
•ALT EMPORDà

Denunciats en dues hores tres conductors de camions per donar positiu en alcoholèmia a l'Alt Empordà

Cal recordar que el límit màxim permès per a conductors de transport pesat que és de 0,15 mg/l

Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector Borrassà, van denunciar el dia 22 de juliol tres homes, d'entre 31 i 50 anys, de nacionalitat polonesa, bielorussa i romanesa, com a presumpte autor d'una infracció recollida a la Llei de Seguretat viària.

Els fets van passar en un control de drogues i alcohol que els mossos havien establert a l'autopista AP-7, al punt quilomètric 6,5, dins el terme municipal de la Jonquera.

Entre les 7 i les 9 del matí del mateix dia, els agents van aturar diversos camions i, després de comprovar que tenia tota la documentació en regla, feien la prova de drogo-alcoholèmia als seus conductors.

En tres d'ells els agents van veure que donaven positiu amb taxes de 0,42 a 0,60 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. Cal recordar que el límit màxim permès per a conductors de transport pesat que és de 0,15 mg/l.

Els policies van immobilitzar els camions i van notificar les denúncies que podrien comportar una sanció de 1.000 euros i la retirada de fins a 6 punts del permís de conduir, per a cadascun dels conductors.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/94703_denunciat-endue-hore-tre-conductor-decamion-perdonarpo-itiuenalcoholemiaalaltemporda-2.htm