logo
Imprimir
25-07-2019 | 14:17hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

La nit del dissabte 28 de setembre Olot acollirà el concurs solidari SAPIENS THE GAME

Aquest esdeveniment té una finalitat benèfica i un objectiu de diversió en equip

El dissabte 28 de setembre, l'Associació de Joves Empresari de la Garrotxa (JEG), amb el suport de DinàmiG, impulsa l'organització de Sapiens the Game al pavelló firal d'Olot (c. Madrid, 2).

Sapiens és un joc per equips, un concurs de format audiovisual per adults on es posa a prova les capacitats de cada equip en matèries tan diverses com la literatura universal, la memòria, el càlcul, la lògica, la geografia, la música, el cinema, l'actualitat o la premsa rosa. L'objectiu de l'esdeveniment és passar una bona estona amb amics o companys de feina, tot per una finalitat de recaptació benèfica.

Sapiens és una plataforma amb finalitats solidàries que proposa una nit amb música en directe, sopar i concurs per equips. Les colles que vulguin participar ja es poden inscriure a través de sapiensolot.cat i tenen temps fins el dilluns 23 de setembre. Els equips poden estar formats, com a màxim, per 8 persones i té un preu de 25 € per participant on s'inclou el sopar, la música en directe i una aportació de 10 € per a l'ONG Acción Planetaria (www.accionplanetaria.org) que té per objectiu millorar el nostre entorn i la qualitat de vida de les persones amb menys recursos amb projectes a Europa, Àfrica i Perú.

Sapiens és en definitiva un espectacle on la música i la imatge condueixen les diferents temàtiques d'aquest esdeveniment que busca jugar, competir, riure... amb una voluntat d'ajudar i cooperar en una sopa nit!




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/94732_lanitdeldi-abte28de-etembreolotacolliraelconcur-olidari-apien-thegame-2.htm