logo
Imprimir
29-07-2019 | 14:44hs
•ALT EMPORDà

El festival Terra de Trobadors de Castelló aposta per la participació i les propostes de petit format

La vint-i-novena edició se celebrarà del 6 al 8 de setembre i recordarà el comte d'Empúries Hug V

El comte d'Empúries Hug V serà el protagonista de la vint-i-novena edició del festival Terra de Trobadors de Castelló d'Empúries, que oferirà més activitats de petit format i propostes participatives.

La cita se celebrarà del 6 al 8 de setembre i inclourà unes 200 activitats com recreacions històriques, música, circ o dansa. Entre les activitats d'enguany destaquen l'espectacle inaugural, el gran sopar medieval, la batalla campal del pont vell o el torneig de cavallers.

L'objectiu del consistori és créixer en qualitat i no en quantitat. Per evitar les aglomeracions, en aquest esdeveniment que rep cada any uns 40.000 visitants s'han programat un 20% més de propostes de petit format i al carrer, sobretot dedicades al comerç i els mercats medievals.

Com a novetat, un jardí del convent de Santa Clara s'obrirà convertit en una Escola de combat, on s'impartiran tallers gratuïts de tècniques de lluita medieval tant per als adults com la mainada. I és que un dels objectius dels organitzadors és impulsar la participació dels assistents, amb activitats com la Zona de Joves Herois o la de Petits Guerrers.

Amb la vista posada en el trentè aniversari, l'any vinent, ja s'han començat a tirar endavant millores que volen consolidar la cita empordanesa en un esdeveniment de referència al sud d'Europa.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/94860_elfe-tivalterradetrobador-deca-telloapo-taperlaparticipacioile-propo-te-depetitformat-2.htm