logo
Imprimir
29-07-2019 | 15:19hs
•OLOT 'CIUTAT DELS DETALLS'

Els bars i restaurants del centre d'Olot sortiran al carrer el dissabte 31 d'agost, sumant-se de nou a la celebració de la botiga al carrer d'estiu

La segona edició del "Degusta el Nucli Antic" formarà part, com l'any passat, de la programació de la Botiga al carrer d'estiu organitzada per l'ACO

A partir de les 19 hores del dissabte 31 d'agost, una desena de bars i restaurants del Nucli Antic d'Olot oferiran tastos al carrer. Cada establiment habilitarà un espai davant del seu negoci per donar a conèixer una proposta gastronòmica que han preparat per a l'ocasió. Bars situats al carrer i la plaça Major, la plaça Mora, el carrer Alta Maduixa i el Passeig d'en Blay participaran d'aquesta iniciativa organitzada per DinàmiG juntament amb l'Associació de Comerciants d'Olot, l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa i Turisme Garrotxa.

La segona edició del "Degusta el Nucli Antic" formarà part, com l'any passat, de la programació de la Botiga al carrer d'estiu organitzada per l'ACO. Es tracta d'una bona manera d'acomiadar l'estiu aprofitant els descomptes i promocions ofertes pels comerços del centre, així com degustant el Nucli Antic de la mà dels bars i restaurants agremiats a l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, ubicats des de la plaça del Conill fins al Firal d'Olot.

Per donar a conèixer aquesta proposta, s'ha editat un díptic amb informació de tots els establiments que participen en la campanya amb tastos i degustacions. També inclou els horaris que els establiments treballen durant tot l'any amb la voluntat de donar a conèixer l'oferta gastronòmica que ofereixen els 365 dies l'any.

"Degusta el Nucli Antic" és una acció organitzada en el marc del Pla Integral d'Accions de Millora (PIAM) del Nucli Antic, conjuntament entre l'ACO, l'AHLG i l'Ajuntament d'Olot.

MÉS ACCIONS DEL PIAM DEL NUCLI ANTIC

"Degusta el Nucli Antic" és una de les accions que forma part del Pla Integral d'Accions de Millora d'aquest espai del centre de la ciutat. Pretén dinamitzar el Nucli Antic amb iniciatives que ajudin a portar-hi activitat. Paral·lelament s'està avançant en fer realitat la resta d'actuacions prioritàries del PIAM com amb la reforma de la plaça del Conill, la segona fase del Taller dels Sastres (un projecte per recuperar l'activitat al carrer dels Sastres d'Olot) i l'execució de l'estudi d'habitatge. Les propostes es debaten i s'acorden en el Consell de Barri que es reuneix al local de l'Associació de Veïns del Nucli Antic. Precisament, el mateix cap de setmana el Nucli Antic celebrarà la seva festa amb activitats durant tot el dissabte.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/94873_el-bar-ire-taurant-delcentredolot-ortiranalcarrereldi-abte31dago-t-umant-edenoualacelebraciodelabotigaalcarrerde-tiu-1.htm