logo
Imprimir
30-07-2019 | 13:01hs
•+ NOTíCIES

Finalitzen les obres de millora del carrer i la plaça Pau Casals de Salt

Els treballs s'han centrat, entre altres actuacions, en la substitució de l'asfaltat i les xarxes de clavegueram i d'aigua potable

"L'objectiu no és un altre que, progressivament, anar endreçant i adaptant l'espai públic del municipi. Invertint en places i carrers del municipi per, dia rere dia, poder gaudir d'una vila més amable i amb més serveis per a tots els saltencs i saltenques". Amb aquesta voluntat global, l'alcalde de Salt, Jordi Viñas, ha anunciat la finalització de les obres de millora del carrer Pau Casals i la plaça de l'Ou. Iniciats a principis d'any, les obres han comptat amb un pressupost, de 456.992 euros.

Al carrer Pau Casals bona part de les obres han consistit en la substitució de les xarxes de clavegueram i d'aigua potable i també s'han eliminat els encreuaments de la xarxa elèctrica i s'ha instal·lat nou enllumenat. Viñas afegeix que "també ens hem centrat a situar nou asfaltat i, per eliminar les barreres arquitectòniques que existien en aquest punt, hem redefinit i hem de tornar a pavimentar les voreres del vial".

D'altra banda, pel que fa a la plaça de l'Ou s'ha realitzat un nou tancat perimetral i s'han millorat els dos accessos per evitar "els problemes de bassals i garantir un pas accessible, eliminant un cop més les barreres arquitectòniques que hi havia en aquest punt", explica l'alcalde de Salt.

Zona de jocs
Una de les actuacions més importants que s'ha dut a terme a la plaça de l'Ou és la instal·lació de dues noves àrees de jocs amb paviment de cautxú continu per garantir l'accessibilitat. Tots els elements són nous i cal destacar que un dels nous gronxadors està adaptat per millorar la inclusivitat del parc.

També cal destacar que a la plaça s'han situat nous bancs i noves papereres i s'ha fet una estesa de sauló a tot l'espai.

"A la tardor, quan torni a ser època per plantar, tenim previst completar les obres amb més arbrat amb l'objectiu d'ampliar les ombres, sobretot, a les zones de joc i on hi ha situat els bancs", afirma Viñas. A partir del mes de setembre també s'iniciaran els treballs habilitar els aparcaments previstos en aquest punt del municipi.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/94914_finalitzenle-obre-demilloradelcarrerilaplacapauca-al-de-alt-1.htm