logo
Imprimir
09-08-2019 | 16:04hs
•+ NOTíCIES

La Policia de Salt augmenta el patrullatge nocturn per combatre les denúncies per soroll

Durant les darreres setmanes s'han reduït les trucades per queixes però el regidor de Seguretat, Toni Vidal, ja avança que "l'operatiu continuarà durant tot l'estiu"

La Policia Local de Salt ha augmentat el patrullatge nocturn per diverses places del municipi on, durant aquest estiu, s'han incrementat les queixes dels veïns de l'entorn pel soroll de la gent que s'hi concentra. Tot i que la problemàtica no s'ha solucionat completament, el regidor de Seguretat de l'Ajuntament, Toni Vidal, explica que "han baixat les denúncies telefòniques però encara hi ha feina per fer i, per aquest motiu, continuarem amb l'operatiu de reforç obert durant tot l'estiu".

Les queixes veïnals es concentren, sobretot, en punts concrets de Salt com per exemple la plaça de la Llibertat i és en aquests espais on, durant l'estiu, s'hi presta "una especial atenció". Vidal afegeix que "l'increment del patrullatge a peu durant diferents franges nocturnes per aquests punts també està reforçat per la presència dels agents cívics que s'hi adrecen per informar sobre les ordenances i informar si la situació no se soluciona".

Concentracions nombroses de persones que provoquen un elevat volum de soroll, música a les places utilitzant els mòbils o venda ambulant amb petites neveres serien alguns dels incidents habituals que s'han detectat durant les darreres setmanes.

"En gairebé el 100% dels casos quan hi som, sigui pel patrullatge o per una trucada d'algun veí de la zona, la situació se soluciona després que els agents conversin amb les persones que estan provocant les molèsties. Fins i tot, i també cal explicar-ho, hi ha persones que han mostrat el seu agraïment a la policia per la seva intervenció", explica el regidor de Seguretat.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/95507_lapoliciade-altaugmentaelpatrullatgenocturnpercombatrele-denuncie-per-oroll-1.htm