logo
Imprimir
09-08-2019 | 16:15hs
•BAIX EMPORDà

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Palamós renoven l'acord per incrementar la competitivitat de les empreses

L'acord de patrocini inclou l'organització de jornades formatives per millorar la competitivitat de les empreses

CaixaBank i la Cambra de Comerç de Palamós han renovat el seu acord de col·laboració per a millorar la competitivitat de les empreses a través de l'assessorament i la formació dels emprenedors.

El conveni, signat pel president de la Cambra de Palamós, Pol Fages i el director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Catalunya, Joaquim Macià, inclou cursos per a la formació del personal responsable del departament de comerç internacional, així com jornades i esmorzars de treball per exposar diferents novetats que vagin sorgint en el món empresarial i que aportin uns coneixements que són del tot necessaris per als empresaris i els seus treballadors.

Durant la signatura, el president de la Cambra de Comerç de Palamós, Pol Fages, ha agraït el suport de CaixaBank que incideix en una de les principals línies estratègiques de la corporació com és la internacionalització. El director de Banca d'Institucions de CaixaBank a Catalunya, GeJoaquim Macià, ha reiterat el suport de l'entitat financera a la cambra palamosina i a les empreses del territori.

CaixaBank dona suport a 127 països

CaixaBank és una de les entitats líders a oferir assessorament per al comerç exterior a les empreses espanyoles, amb solucions financeres que faciliten les exportacions i importacions dels clients. CaixaBank dona suport a 127 països a través de sucursals operatives, oficines de representació, corresponsalies i participacions bancàries que, juntament amb els 120 professionals de Comerç Exterior i Tresoreria situats en els centres d'empresa de l'entitat a Espanya, ofereixen el millor assessorament per a les operacions de les empreses a l'estranger.

L'entitat ofereix servei tant a les pimes i microempreses que estan iniciant les seves activitats exportadores com a les grans corporacions i grups empresarials que afronten projectes internacionals més complexos. A més, CaixaBank ofereix serveis pioners com l'atenció online especialitzada i les sessions in-company organitzades a les mateixes oficines del client i completades amb videoconferències, sent la primera entitat financera a obtenir la certificació de qualitat AENOR per a aquest servei.

El banc que trien les empreses

CaixaBank es consolida com una entitat de referència per a les empreses amb un model especialitzat que compta amb una xarxa formada per 125 centres CaixaBank Empreses repartits per totes les comunitats autònomes espanyoles en els quals treballen 1.183 professionals altament especialitzats i en constant formació, amb sòlida reputació en l'assessorament empresarial.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/95509_caixabankilacambradecomercdepalamo-renovenlacordperincrementarlacompetitivitatdele-empre-e--2.htm