logo
Imprimir
12-08-2019 | 19:23hs
•ACTUALIDAD ESPAñA

Garriguella acull amb èxit d'assistència la presentació del llibre 'Fages i Dalí, genis i amics'

L'acte va comptar amb la presència del seu autor, Josep Playà; el comissari de l'any Fages, Jordi Canet; i del periodista i professor de la UPF, Jaume Guillamet

Els jardins de Can Soler de Garriguella van ser el lloc escollit per presentar el llibre 'Fages i Dalí, genis i amics' de Josep Playà. L'acte d'ahir, que es va celebrar a les 19:30h de la tarda, va comptar amb l'assistència de moltes persones que no es van voler perdre la presentació.

En un ambient molt agradable i en un marc incomparable, l'autor de 'Fages i Dalí, genis i amics' va explicar el procés d'elaboració de l'obra i va animar a conèixer la trajectòria d'aquests dos artistes catalans. A banda de la presència de Josep Playà, l'acte també va comptar amb la presència del comissari de l'any Fages, Jordi Canet; i del periodista i professor de la UPF, Jaume Guillamet.

Coincidint amb la Festa Major de Garriguella, l'alcaldessa del municipi alt-empordanès va convidar als presents a tastar una copa de vi del territori.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/96044_garriguellaacullambexitda-i-tencialapre-entaciodelllibrefage-idaligeni-iamic--2.htm