logo
Imprimir
13-08-2019 | 15:02hs
•ACTUALITAT GIRONA

L'Ajuntament de Girona ofereix 2.751 places per poder practicar activitat física durant el curs 2019-2020

El període de preinscripció s'iniciarà el dilluns 26 d'agost i finalitzarà el dimecres 4 de setembre

L'Ajuntament de Girona, a través del Servei Municipal d'Esports, ofereix un total de 2.751 places dividides en 176 cursos d'activitats fisicoesportives i aquàtiques per poder practicar activitat física durant el curs 2019-2020. El període de preinscripcions començarà el dilluns 26 d'agost i finalitzarà el dimecres 4 de setembre.

Les diferents propostes de la programació esportiva municipal de la ciutat estan dissenyades pensant en el conjunt de la ciutadania, des dels infants fins a les persones grans. Per aquest motiu, i amb l'objectiu de millorar els hàbits esportius de la població, s'inclouen activitats de diferents intensitats i característiques tècniques.

Com cada any, els cursos es portaran a terme als pavellons municipals, a les piscines municipals, a la zona esportiva de la Devesa, en centres cívics (Barri Vell i Pont Major), escoles (Joan Bruguera, Marta Mata, Verd i Pla de Girona), a l'Espai Marfà i locals socials de Sant Daniel i Germans Sàbat – Taialà.

L'inici de les activitats està previst per a la setmana de l'1 al 6 d'octubre. Tota la informació, la programació, el calendari, el procés de preinscripció i l'adjudicació de places es pot consultar al web www.girona.cat/esports.

Una de les novetats d'aquest any és que a partir del 17 de setembre es podran fer inscripcions directes en les activitats que tinguin places lliures a través del web municipal.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/96235_lajuntamentdegironaofereix2751place-perpoderpracticaractivitatfi-icadurantelcur-2019-2020-2.htm