logo
Imprimir
14-08-2019 | 14:43hs
•LA GARROTXA

Aquest agost s'estan realitzant actuacions de millora de seguretat a diferents punts de Sant Joan les Fonts

Una altra actuació que s'ha fet aquest mes d'agost és la modificació dels aparcaments de la Plaça Sant Joan

Quan comenci el curs, els alumnes de l'escola Castanyer, veuran que s'ha fet una millora a la zona d'accés. Fins ara, quan la mainada sortia de l'escola, ho feien pel mateix lloc on hi havia l'aparcament. Ara, s'ha creat un espai, separat dels cotxes però paral·lel al mateix, per tal que puguin sortir més tranquil·lament i millorar la seguretat de les entrades i sortides del centre. El camí es bifurca cap a la zona de l'aparcament però també cap a la zona del Pont Medieval, pensat per aquells que van i tornen de l'escola Castanyer a peu.

Les obres, encara a mig fer, tenen pendent temes com l'embelliment, ja que hi haurà unes petjades de colors al nou camí per tal de fer conscient a la mainada que aquella és la seva zona d'entrada i sortida del centre.

A banda, a l'escola s'han fet millores als serveis del segon pis i un nou espai d'emmagatzematge, peticions fetes per la comunitat educativa. Les diferents actuacions tenen un cost estimat de 40.000€.

Una altra actuació que s'ha fet aquest mes d'agost és la modificació dels aparcaments de la Plaça Sant Joan. La zona, que ha estat objecte de remodelacions els últims anys, ha tingut problemes per trobar un encaix entre els vianants i els cotxes. La proposta de l'equip de govern ha estat eliminar els aparcaments en bateria que hi havia fins ara i posar-los en línia.

La mesura comporta perdre tres places d'aparcament, però en millora de manera molt considerable la seguretat. Amb aquesta mesura s'aconsegueix mantenir l'aparcament com demanaven els comerciants però també mesures de protecció dels ciutadans que van a peu.

Aquestes actuacions les assumeix de manera directa la Brigada Municipal.

A banda, també s'han fet actuacions per embellir i millorar zones infantils amb nous espais als parcs de diferents punts de Sant Joan les Fonts. Totes aquestes actuacions formen part del programa de l'equip de govern.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/96481_aque-tago-t-e-tanrealitzantactuacion-demillorade-eguretatadiferent-punt-de-antjoanle-font--1.htm