logo
Imprimir
16-08-2019 | 18:06hs
•BAIX EMPORDà

Platja d'Aro presenta la 9a edició de la campanya de civisme nocturn 'Maximum Fun, Minimum Disturbance'

La campanya s'allargarà 3 nits, coincidint amb la festa major del municipi

Platja d'Aro va donar ahir a la nit el tret de sortida a la novena edició de la campanya de civisme i conscienciació que porta per lema "Maximum fun, Minimun disturbance" (Màxima diversió, mínima molèstia). A l'acte de presentació de la campanya hi varen assistir Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, David Puertas, cap de la policia local del municipi i Joaquim Boadas, secretari general de la Fecasarm.

La campanya, que va començar ahir a la nit, s'allargarà encara dues nits més (avui divendres i demà dissabte, fins a la matinada de diumenge), coincidint amb les nits més concorregudes de la festa major del municipi. L'objectiu principal de la campanya és prevenir molèsties i fer compatible l'oci nocturn amb el descans dels veïns. L'eix principal de l'acció és la transmissió directa dels missatges de conscienciació de la campanya als usuaris dels locals de restauració i oci nocturn mitjançant diversos elements comunicatius promoguts per dos agents cívics que recorreran els establiments del municipi durant les tres nits de campanya.

Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró va destacar la importancia de la col·laboració público-privada en aquest tipus d'accions preventives manifestant el següent: "es molt important treballar la prevenció i la conscienciació i per això des de l'Ajuntament apostem per campanyes com aquesta i d'altres que executem al llarg de l'any i ja fa 4 anys que hem posat en marxa la figura del mediador nocturn, i tota aquesta feina ens està donant molt bons resultats" Per la seva part, David Puertas va voler destacar la importància de què els empresaris del sector de la restauració i l'oci nocturn apostin per accions com la que es va presentar ahir, ja que segons va manifestar "això denota el seu alt grau de compromís amb un oci nocturn cívic i respectuós amb els drets del demès i tot això contribueix a una millor convivència nocturna". Per la seva part, Joaquim Boadas, secretari general de la Fecasarm, va agrair als representants públics la seva participació i suport a la campanya, ja que segons va manifestar "sense el suport de l'administració l'execució d'accions preventives i de conscienciació com aquesta no serien possibles i, per tant, cal valorar molt positivament aquesta col·laboració administració-sector privat, en benefici de tots: veins, empresaris i ajuntament. La nostra voluntat, a través de l'Associació d'Hoteleria, Restauració i Oci de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, es seguir treballant 'colze amb colze' amb l'ajuntament per encara fer més compatible l'oci nocturn i el descans dels veïns" va acabar dient el representant patronal.

Durant les tres nits de campanya es penjaran més de 100 cartells informatius de l'acció als accessos dels locals de restauració i oci del municipi i es repartiran prop de 1.000 polseres amb el lema de la campanya entre els usuaris del sector de l'oci nocturn com a mostra d'agraïment al seu comportament cívic i respectuósamb els drets del demés.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/96857_platjadaropre-entala9aediciodelacampanyadecivi-menocturnmaximumfunminimumdi-turbance-1.htm