logo
Imprimir
21-08-2019 | 14:12hs
•ALT EMPORDà

Empuriabrava acull la penúltima prova del Campionat de Catalunya de vòlei platja

Darrera oportunitat per sumar els punts necessaris que donen accés a les grans finals de setembre

Els propers 24 i 25 d'agost es disputarà a la platja d'Empuriabrava la vuitena i última prova puntuable del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya 2019 de vòlei platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol. Aquesta és la darrera oportunitat per als participants del circuit per guanyar els punts necessaris per optar a participar en les grans finals (masculina i femenina) del Campionat, que es disputaran a Cunit els dies 7 i 8 de setembre.

La prova d'Empuriabrava –una de les seus habituals del Vichy Catalan Vòlei Tour– és especialment important per a tots els jugadors i jugadores que volen accedir a les finals, ja que els punts que assoleixin tenen un valor d'1,5 respecte als d'una prova normal del circuit. D'aquesta manera es vol fomentar la participació i incrementar les possibilitats de classificació per a les finals. Amb les inscripcions de la prova d'Empuriabrava hauran participat en el torneig més de 400 parelles, unes 60 per prova de mitjana. El rècord d'inscripcions d'aquesta edició del Campionat l'ostenta Cambrils, amb prop de 80 parelles.
Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/97721_empuriabravaaculllapenultimaprovadelcampionatdecatalunyadevoleiplatja-1.htm