logo
Imprimir
22-08-2019 | 17:24hs
•ANDORRA

Quatre Quarts ofereix una actuació amb motiu de les Nits d'estiu als museus ruta d’Engordany

El dimarts 27 d’agost, a les 22 h, a la plaça d’Engordany, tindrà lloc l’actuació del quartet de gralles, Quatre Quarts

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra —entitat impulsada pel Govern d’Andorra i la Fundació Crèdit Andorrà— informa que el dimarts 27 d’agost, a les 22 h, a la plaça d’Engordany, tindrà lloc l’actuació del quartet de gralles, Quatre Quarts, amb motiu de les Nits d’estiu als museus (CAEE) i la ruta del camí hidroelèctric d'Engolasters, organitzada pel comú de la parròquia.

L’actuació s’emmarca en una doble activitat que començarà a les 20.30 h amb una passejada, que tindrà el punt de sortida en el Centre d’Art d’Escaldes-Engordany (CAEE), per la memòria de l’Andorra de principi del segle XX, a partir de l’arquitectura tradicional conservada, i continuarà a les 22 h, a la plaça d’Engordany, amb l’actuació del quartet de gralles Quatre Quarts, formada per Jordi Mestres, gralla dolça; Jaume Aguza, gralla dolça; Pau Puig, gralla baixa, i Daniel Carbonell, gralla sub-baixa.

Segons Jordi Mestres, “Fa temps, l'aparició de la gralla baixa ens va obrir les portes a noves possibilitats, consolidant-se dins la formació de tres gralles i timbal, una formació versàtil tant per a carrer com per a concert. Però recentment el constructor Ton Munné ha creat la gralla sub-baixa i això ens obre noves possibilitats a les quals no ens hem pogut resistir a explorar. Dues gralles dolces, una baixa i una sub-baixa conformen una agrupació nova i inèdita que, per tant, està mancada d'un repertori propi. El quartet de corda o de saxos són agrupacions exitoses de la música clàssica i ens proporcionen molt material fàcilment arranjable per començar a experimentar amb la nostra nova formació. Els catalans diem les hores amb quarts, quatre quarts fan una hora i quatre musics un nou grup”.

Per assistir a l’activitat gratuïta, cal fer la reserva prèvia obligatòria al tel. (+376) 802 255 o a  centreart@e-e.ad.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/97945_quatrequart-ofereixunaactuacioambmotiudele-nit-de-tiual-mu-eu-rutadengordany-1.htm