logo
Imprimir
27-08-2019 | 18:48hs
•NOTICIAS 24HS

Instituto de Formación Continua de la Universidad de Barcelona IL3-UB confía a NothingAD

El plan de medios digital para la campaña de programas de 2019

NothingAD ha estat designada per l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona per desenvolupar el pla de mitjans online corresponent a la campanya de programes 2019.

Amb el nomenament de NothingAD per part de l'Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona (IL3-UB) queda assignada la gestió del seu pla de mitjans en línia, concretament, pel que fa als seus més de 50 programes de postgrau nacionals i internacionals, tant de caràcter presencial com online.

No és la primera vegada que l'agència NothingAD treballa amb una escola de negocis. En aquesta ocasió s'ha alçat amb la victòria entre els seus competidors, gràcies a la puntuació obtinguda en el concurs públic convocat per l'IL3-UB, amb una nota final de 89,56 sobre 100, havent obtingut els millors resultats en l'apartat tècnic (44 sobre 50).

NothingAD ja està treballant en l'estratègia de campanya corresponent als programes de postgrau. Aquesta activitat comprèn, al seu torn, tasques d'implementació, optimització i seguiment, així com la inversió en mitjans (campanya de retargeting inclosa). Per tot això, aquesta agència de màrqueting comptarà amb un pressupost total de 180 000 €.

L'àmbit de les tasques encomanades a NothingAD se centra en els programes i màsters impartits per l'IL3-UB als seus alumnes a Espanya i Hispanoamèrica.

Així és NothingAD

Els directius de NothingAD no oculten el seu entusiasme amb aquest nou projecte. D'una banda, el seu director, Ferran Burriel, afirma "que una de les 15 millors escoles de negoci a Espanya, amb l'aval d'Universitat de Barcelona (UB), hagi confiat en nosaltres, suposa un gran honor, una gran responsabilitat, però també una gran oportunitat per a continuar demostrant que, des d'una agència com la nostra podem oferir el millor servei, la millor atenció, i els millors resultats".

Per la seva banda, Marc Enric Vidiella (director d'estratègia) sosté que: "tenir l'oportunitat de treballar per a una marca tan assentada com IL3-UB, amb la diversitat de programes i cursos, és una cosa tremendament estimulant i plena de reptes. Estem convençuts que junts aconseguirem uns excellents resultats".

L'agència NothingAD començar el seu camí en 2007 com una empresa centrada en publicitat digital (disciplina desconeguda per bona part dels negocis en aquell moment).

Els continus canvis provocats per les noves tecnologies i les necessitats del mercat, l'han portat a evolucionar, fins a esdevenir una agència certificada, que fa del Inbound Màrqueting seva especialitat, destacant a l'hora d'atreure i convertir leads per als seus clients.




Link:
https://www.gironanoticies.com/noticia/98827_in-titutodeformacioncontinuadelauniver-idaddebarcelonail3-ubconfiaanothingad-2.htm