Notícies més llegides




Actualitat Girona


L'Ajuntament de Girona organitza un taller per ajudar les empreses culturals i creatives a accedir a les licitacions públiques

Actualitat Girona  -  03/09/2019  -  10:13

L'activitat, que es porta a terme en el marc del PECT, tindrà lloc els dies 16, 18 i 25 de setembre, de 10 a 13 h, al Centre Cultural La Mercè




L'Ajuntament de Girona ha programat un curs aquest setembre per ajudar les empreses culturals i creatives a accedir a les licitacions públiques. L'activitat, que es portarà a terme sota el nom "Com funcionen les licitacions? Taller pràctic per conèixer els aspectes clau per presentar-se a concursos públics", tindrà lloc els dies 16, 18 i 25 de setembre, de 10 a 13 h, al Centre Cultural La Mercè.

La proposta s'adreça, de manera preferent, al sector professional cultural i creatiu, tot i que està obert a altres sectors de l'economia social i solidària. La inscripció es pot fer a través del correu electrònic pecticc@ajgirona.cat i és gratuïta, tot i que les places són limitades.

Amb aquest taller es pretén donar a conèixer el funcionament ordinari de les licitacions, així com ajudar a desenvolupar estratègies de millora de les proposicions que es presenten a través d'eines i estratègies que permetin analitzar millor els continguts i possibilitin complir tots els requisits que contenen les licitacions públiques.

La iniciativa s'ha coordinat des de l'Oficina de Gestió i Foment de les Arts de l'Ajuntament de Girona en el marc del Projecte d'Especialització i Competitivitat Territorial de les Indústries Culturals i Creatives de Girona i el seu entorn territorial (PECT-ICC). L'activitat forma part de les accions de sensibilització, dinamització i conscienciació que l'Oficina de Gestió i Foment de les Arts impulsa per tal de treballar per al desenvolupament sectorial tot acompanyant els emprenedors i les emprenedores culturals i creatius de Girona en el seu camí cap a la consolidació professional.

La tinenta d'alcaldia i regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Girona, Glòria Plana Yanes, ha assenyalat que "aquest taller ens permet donar resposta a una necessitat recurrent manifestada per les empreses culturals i creatives del territori, alhora que dotem de noves eines i recursos un sector que és estratègic per a la ciutat".

El PECT-ICC és un projecte liderat per l'Ajuntament de Girona, cofinançat en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020 i en un 25% per la Diputació de Girona, entitat que també en porta a terme la coordinació administrativa.

L'objectiu del projecte és afavorir un marc de visibilització, vertebració, cooperació i cohesió que impulsi el sector de les indústries culturals i creatives (ICC) perquè esdevingui un dels eixos vertebradors d'especialització econòmica del territori gironí.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...