Notícies més llegides




Besalú, Vila Comtal


Besalú

Besalú reubicarà la parada de la línia de bus

Besalú, Vila Comtal  -  04/09/2019  -  14:57

Ha aprovat el projecte per desplaçar-la de l'avinguda Lluís Companys a la carretera d'Olot, a l'altura del carrer de la piscina




L'Ajuntament de Besalú ha aprovat reubicar la parada de l'autobús per descongestionar l'avinguda Lluís Companys del municipi. El passat 26 d'agost, la Junta de Govern Local de Besalú va aprovar la memòria pel projecte de reubicació de la parada del transport públic, que va ser la proposta més votada al procés de pressupostos participatius que el consistori ha dut a terme recentment.

Actualment, el bus té la parada a l'avinguda Lluís Companys, però com que no hi ha prou espai per poder estacionar el vehicle, quan aquest s'atura envaeix la carreterra i anul·la un dels carrils de circulació. S'ha de tenir en compte, a més, que aquest problema s'agreuja quan coincideixen dues línies de transport, una en cada sentit.

La resolució d'aquesta situació va ser la proposta que va rebre més vots en el procés dels pressupostos participatius, així que el consistori vol desplaçar les parades de bus. Això permetrà descongestionar la via principal en el tram més cèntric de la vila comtal. La memòria aprovada per Junta de Govern Local, que ara està a exposició pública, defineix les obres per a reubicar la parada a la carretera d'Olot, a l'altura del carrer de la piscina.


Autor: Redacció


#besalu #bus


#besalu #bus





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...