Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

Tot a punt per a l'inici divendres de la Tecnofan Party, la festa de la cultura digital a Palamós

Baix Empordà  -  04/09/2019  -  15:15

Una de les principals novetats d'aquesta nova edició és la zona destinada a presentar projectes innovadors vinculats en el món de les noves tecnologies




Durant aquests dies s'ultimen els preparatius per a la posada en marxa, aquest divendres 6 de setembre, de la 5a edició de la Tecnofan Party, la festa de la cultura digital a Palamós, que un any més oferirà activitats per endinsar-se en el món de les tecnologies i els videojocs.

La Tecnofan Party se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de setembre en horari de matí de 10 a 14 h i de tardes de 17 a 21.30 h, a la Nau dels 50 metres de Palamós, ubicada a la plaça del Suro. L'activitat és organitzada per l'entitat Palamós Tecnofan i pel Departament de Joventut de l'Ajuntament de Palamós.

Fins ara ja s'han inscrit més de 150 persones per a poder participar a la zona Lan i als tornejos que l'activitat té previstos realitzar durant aquests dies.

En aquesta ocasió la recerca i la innovació seran protagonistes de la Tecnofan Party, amb una àmplia oferta de tornejos en xarxa de videojocs, exposicions retro, tallers i cursos, conferències i xerrades, així com una àmplia zona Lan on poder jugar i aprendre amb les noves tecnologies.

Principals novetats
Una de les principals novetats de l'edició d'enguany serà la SEO Lan Party, un esdeveniment gratuït dirigit als apassionats del Màrqueting Digital dins l'especialitat del SEO. Aquesta activitat s'iniciarà el dissabte 7 de setembre a les 9.30 h i s'allargarà fins a les 20 h del vespre amb conferències a càrrec de diferents ponents especialistes en el tema. La SEO Lan Party s'emmarca dins les activitats de la Tecnofan Party 2019 amb l'objectiu d'oferir activitats professionals que es complementin amb les més lúdiques de la festa.

Entre altres novetats de l'esdeveniment, destaca la zona d'exposició per a emprenedors, per donar veu als projectes innovadors vinculats al món de les noves tecnologies i la informàtica.

La Tecnofan Party comptarà també amb la presència de l'associació Girosmash que estarà ubicada a la zona Nintendo de la fira i on hi organitzaran diferents tornejos de Super Smash Bros Ultimate (Switch). També, l'entitat Planet Games Sports serà present a la zona Lan de la fira organitzant el torneig de CS:GO.

Activitat consolidada
La Tecnofan Party celebra enguany la seva cinquena edició i canvia de nom precisament per l'evolució que ha tingut l'esdeveniment aquests últims quatre anys durant els quals s'ha anomenat Palamós Lan Party. En la primera edició, la zona Lan era l'activitat central de la festa i actualment aquesta zona és només una petita part, que se suma a la resta d'activitats que es duen a terme a la Nau dels 50 metres durant els tres dies de l'acte.

Com cada any, a la festa hi haurà la zona còmic, així com la col•laboració d'empreses com Visyon 360, i conferències i tornejos de diversos jocs com: Pacman i Galaxyan, Fifa19, Fortnite, Counter, entre molts altres. També hi serà present la companyia Microsoft que oferirà la possibilitat de provar un munt de consoles i jocs del sistema XBOX ONE de manera totalment gratuïta.

Mitjançant la zona de cursos, tallers i conferències es potencia el vessant formatiu i educatiu del món tecnològic amb la participació de destacats experts.

La zona Lan i els tornejos tenen un cost d'inscripció, que es poden fer a través de l'enllaç web: https://palamostecnofan.org/lan-party/#, mentre que l'entrada a la Nau dels 50 metres per gaudir de la resta de les activitats és totalment gratuïta.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...