Notícies més llegides




Política


Madrid

Sánchez demana a Iglesias que estudiï la proposta de 'camí intermedi': 'No hi ha una única forma d'entendre's'

Política  -  11/09/2019  -  12:55

El president de l'executiu espanyol rebutja una coalició i argumenta que "no és sinònim d'estabilitat"


Congrés dels Diputats

Congrés dels Diputats



El president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha demanat al líder d'Unides Podem, Pablo Iglesias, que estudiï la proposta de "camí intermedi" plantejat pels socialistes, entre un govern monocolor i una coalició. "No hi ha una única forma d'entendre's. N'hi ha moltes", ha dit Sánchez aquest dimecres al torn de rèplica de la sessió de control al Congrés dels Diputats. El líder socialista ha rebutjat un govern de coalició i ha afirmat que "no es sinònim d'estabilitat". Segons Sánchez, que hi hagi "dos governs en un" pot fer que un executiu de coalició no pugui "sobreviure en el temps". El líder socialista ha argumentat que perquè hi hagi un govern progressista a l'Estat no cal que Unides Podem en formi part i ha reivindicat que "no és el mateix que governi el PP o el PSOE". Sánchez ha recordat "l'ampliació de drets" que han dut a terme executius socialistes i polítiques que ha impulsat el seu govern els darrers mesos, com l'augment del Salari Mínim Interprofessional (SMI).

Sánchez ha remarcat que per molt que no hi hagi una coalició caldrà que els socialistes i Unides Podem pactin "moltes vegades" per tirar endavant polítiques. "Podem fer moltes coses", ha dit, i ha animat Iglesias a "estudiar, sospesar, valorar" la proposta de col·laboració dels socialistes. "No crec que hi hagi una única forma d'entendre'ns", ha insistit.

El president del govern espanyol en funcions també ha retret que la formació lila rebutgés la proposta de coalició del mes de juliol i ha criticat que considerés que els ministeris que els van oferir eren "menors". Sánchez ha esmentat el ministeri de Sanitat i ha dit que no són "assumptes menors que es puguin menysprear". "Sense voler-ho legitima el discurs del conservadorisme", ha reblat.


Autor: Acn


#madrid


#madrid





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...