Notícies més llegides



Baix Empordà


Castell d'Aro

Setena edició consecutiva del festival musical d'estiu FestiSurf Costa Brava, dissabte 21 de setembre (20-02 h) a la Sala Polivalent de Castell d'Aro

Baix Empordà  -  16/09/2019  -  15:24

Quatre concerts gratuïts a Castell d'Aro amb el millor surf-rock nacional i internacional




Setena edició consecutiva del festival musical d’estiu FestiSurf Costa Brava, dissabte 21 de setembre (20-02 h) a la Sala Polivalent de Castell d’Aro (www.festisurfcostabrava.com), amb un cartell amb quatre concerts gratuïts (amb aforament limitat) i consecutius de formacions capdavanteres d’àmbit nacional i internacional de surf-rock, un estil musical de caràcter bàsicament instrumental, nascut a Califòrnia a la dècada dels 60. En primer lloc hi actua la banda madrilenya Juanita Banana (21 h), The Phantom Dragsters des d’Ourense (22 h), els britànics Oh! Gunquit (23 h) i els barcelonins Los Mambo Jambo en seu format extensiu amb 12 músics d’acompanyament per presentar l’espectacle del seu desè aniversari Los Mambo Jambo Arkestra (0.30 h). El mestre de cerimònies serà Infamous Frankystein Deejay! Com a complement es podrà gaudir des de l’obertura de portes (20.30 h) i fins a la cloenda (02 h) d’estands de roba, música i marxandatge, servei de bar i les food trucks Rock’n’raola i Cafe Racer Pizza.

La proposta, organitzada per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, forma part i alhora també esdevé la cloenda d’Estereofònics 2019, l’anomenat Festival de festivals que aplega totes les propostes musicals d’estiu a Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró, i que ha proposat 82 concerts en 113 d’es (de l’1 de juny al 21 de setembre) de múltiples gèneres, majoritàriament gratuïts i a l’aire lliure (www.estereofonics.com). Enguany n’han format part els Concerts Inaugurals (dissabte 1 de juny), 2n Festival Propers (diumenges 2, 9, 16 i 30 de juny), 6è Xalaro · Mostra d’Espectacles Familiars (21, 22 i 23 de juny), 22è Festival Nits de Jazz a Platja d’Aro (divendres del 28 juny al 30 d’agost), 7è Desemboca Rock’n’Roll Festival (6 i 7 de juliol), Cicle de sardanes i havaneres (del 6 de juliol al 6 de setembre), Festa Major de S’Agaró (15 i 16 de juliol), 22è Festival Internacional de Música de S’Agaró (del 20 de juliol al 21 de setembre), 16è Festival de Guitarra Girona Costa Brava (27 de juliol, 10 i 17d’agost), Festa Major de Platja d’Aro (del 14 al 18 d’agost), Festa Major de Castell d’Aro (del 6 al 10 de setembre) i 8è FestiSurf Costa Brava (dissabte 21 de setembre).

FestiSurf Costa Brava

Dissabte 21 de setembre de 2019

Sala Polivalent · Castell d’Aro · Gratuït

Juanita Banana · El costat més salvatge del garatge i el surf (21 h)

De les cavernes més profundes, creades per les desconegudes deesses Tiki, arriben aquestes cinc troglodites que, a base de rugits, udols i sons a l’estil dels anys 60, han aconseguit formar un concepte únic, canalla i combatiu amb influències de The Cramps, The Ventures o The 5,6,7,8’s.


Autor: Redacció


#castelldaro


#castelldaro





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...