Notícies més llegides




Motor


Fornells de la Selva

Garatge Plana acull una nova estrella en el firmament Mercedes

Motor  -  16/09/2019  -  20:25

El concessionari i taller oficial de la firma alemanya a les comarques gironines ja té disponible el flamant CLA Shooting Brake


 CLA

CLA



El firmament estel·lar presidit per la icònica estrella de la firma automobilística Mercedes-Benz compta des d'ara amb un nou astre que llueix amb una brillantor pròpia i exclusiva. Es tracta del nou CLA Shooting Brake, un model que manté l'esportivitat de sempre però amb un afegit considerable: un notori augment de l'espai.

Aquest cotxe va ressaltar de valent durant la celebració del passat Saló de Ginebra, on va exhibir les seves característiques més cridaneres: una carrosseria 48mm més llarga que el seu antecessor i 53mm més ampla; uns sistemes Easy-Pack i Hands-Free Access que permeten obrir el maleter sense necessitat de tocar-lo o una capacitat de fins a 505 litres, 10 litres superior a l'anterior model de la marca alemanya.

Disponible des d'aquest setembre, el nou CLA Shooting Brake, que combina a la perfecció l'elegància, la tecnologia i l'esportivitat cupè, ja es pot trobar a Garatge Plana, el concessionari i taller oficial de Mercedes-Benz a la demarcació gironina. En concret, l'usuari podrà gaudir del plaer de posseir un vehicle d'aquests atributs a través d'una oferta molt llaminera: un CLA 180 Shooting Brake per 380 euros al mes, amb una aportació inicial de 7.823 euros (IVA inclòs) i a un termini de 48 mesos a 80.000 quilòmetres.

Oferta de llançament

El fet que el nou model de Mercedes-Benz sigui tan recent significa, entre altres coses, que arriba acompanyat de diverses ofertes promocionals. Aquests descomptes també es poden gaudir a Garatge Plana, on ofereixen el nou cotxe de la firma amb assegurança, garantia i manteniment amb el Renting Complete de Mercedes-Benz, així com amb unes condicions immillorables de llançament: canvi automàtic 7G-DCT, AMG Line i Paquet Premium.

Concessionari de referència

Els més de setanta anys d'experiència converteixen Garatge Plana en tota una referència del sector automobilístic de la província de Girona. Amb diferents seus repartides pel territori -Vilamalla, Fornells de la Selva, Mont-ras, Blanes i Olot-, l'empresa gironina compta amb un ampli ventall de professionals que dia rere dia treballen perquè els usuaris d'aquesta estrella tan emblemàtica del motor brilli, encara, amb més energia.


Autor: Redacció


#mercedes #clashootingbrake


#mercedes #clashootingbrake





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...