Notícies més llegides




La Selva


Vidreres

Detenen quatre persones que acabaven de robar en un domicili de Vidreres

La Selva  -  19/09/2019  -  12:39

Els detinguts, que tenien antecedents, van passar el dia 18 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Arenys de Mar, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs


Mossos

Mossos



Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners van detenir el passat 16 de setembre, a Tordera, quatre persones, tres homes i una dona, d'entre 19 i 50 anys, tots ells de nacionalitat xilena i veïns de l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona, com a presumptes autors d'un robatori amb força i tinença il·lícita d'armes.

Els fets van ocórrer cap a dos quarts de dotze del migdia del mateix dia 16, a la carretera N-II, al seu punt quilomètric 685, dins el terme municipal de Tordera, quan una patrulla de la Unitat d'Investigació de Santa Coloma de Farners va veure un cotxe que feia un gir estrany, sortia de la via i bolcava.

Els agents, després d'activar els serveis sanitaris, van assistir les persones que havien tingut l'accident. Després de comprovar que estaven il·leses van veure que es comportaven de forma estranya i volien abandonar el lloc ràpidament deixant el vehicle bolcat al marge.

Tot seguit van observar com aquestes persones, tres homes i una dona, llançaven al marge guants i llanternes. Davant aquesta acció, van escorcollar-los i els hi van trobar diverses joies, tornavisos, guants i una arma de foc.

Simultàniament, la Policia Local de Vidreres va alertar que s'acabava de produir un robatori a l'interior d'un domicili d'aquella localitat.

En comprovar que els objectes de valor intervinguts coincidien plenament amb les joies sostretes, els mossos van detenir-los com a presumptes autores d'un robatori amb força.

A més a un d'ells se li van obrir diligències penals per tinença il·lícita d'armes.

Els detinguts, que tenien antecedents, van passar el dia 18 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Arenys de Mar, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#mossos #vidreres


#mossos #vidreres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...