Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

El Festival de Cinema de Girona projectarà 241 pel·lícules de més de 50 països diferents

Actualitat Girona  -  23/09/2019  -  15:13

L'esdeveniment tindrà lloc del 24 al 28 de setembre en set espais de la ciutat


Presentació Festival Cinema

Presentació Festival Cinema



El 31è Festival de Cinema de Girona convertirà la ciutat en epicentre artístic i de talent, amb la projecció d'un total de 241 pel·lícules provinents d'una cinquantena de països i una suma de més de 400 projeccions. El tinent d'alcaldia i regidor de Cultura de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas; el director del festival, Lluís Valentí, i el director del documental Andrea Motis, la trompeta silenciosa, Ramon Tort, han presentat avui l'esdeveniment, que tindrà lloc a la ciutat a partir de demà i fins al dissabte 28 de setembre.

La saxofonista i cantant de jazz catalana Andrea Motis inaugurarà el Festival demà, dimarts, a les 20 h als Cinemes Albèniz amb la projecció d'Andrea Motis, La trompeta silenciosa. Una altra de les grans estrelles presents a l'acte inaugural serà el DJ i productor Carlos Bayona, a més del músic Joan Chamorro i del director i productor Oriol Marcos.

El festival, que enguany se centrarà en la difusió de talent emergent i de treballs inèdits, s'estructurarà en nou seccions (Llargmetratges, Documentals, Curtmetratges, Festival dels Infants, Music Films, Web Sèries, Experimental Art, Handicapped i FICGLB -Festival Internacional de Cinema Gai i Lèsbic-, a més del British Council, el The Israel Film Council, i un apartat de Miguel Becerra) i les projeccions es podran veure a diversos espais, com els Cinemes Albèniz, la Fundació Valvi, Moby Disk, la Casa de Cultura, l'EspaiCaixa i l'Auditori Josep Irla de la Generalitat de Catalunya a Girona.

A més, el CaixaFòrum i l'Auditori Josep Irla acolliran activitats paral·leles; es faran visites guiades al Museu del Cinema i també hi haurà espais de networking a la plaça de la Independència per donar un valor afegit més a l'intercanvi de talent.

"La catifa vermella del Festival de Cinema de Girona s'ha posat a disposició de la ciutadania perquè gaudeixi d'aquest esdeveniment cultural que potencia l'audiovisual i el talent, dos elements amb un gran valor pel territori", ha destacat el regidor Carles Ribas.

Les entrades es poden comprar a partir de demà a la tarda al punt d'informació del Festival, situat a la plaça de la Independència de Girona.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...