Notícies més llegides



La Selva


Sant Hilari Sacalm

Sant Hilari Sacalm revalida les quatre Flors d'Honor de Viles Florides

La Selva  -  02/10/2019  -  21:39

L'acte va tenir lloc aquest divendres 27 de setembre amb la presència de la Consellera d'Agricultura Teresa Jordà


Viles Florides

Viles Florides



El reconeixement el van recollir l'Alcalde de Sant Hilari, Joan Ramon Veciana, el Regidor de Medi ambient Jordi Rotllant i la Tècnica de Medi ambient Anna Agulló.
Aquest certamen que es celebra anualment, ha vist com any rere any va creixent el nombre de municipis participants. Ara ja són 135 els municipis participants a Viles Florides.

D'aquests 135, Sant Hilari Sacalm juntament amb 12 municipis més, han estat reconeguts amb quatre Flors d'Honor, la màxima puntuació obtinguda fins ara –el jurat de Viles Florides pot puntuar amb fins a cinc Flors d'Honor. Els municipis que s'encabeixen en aquesta categoria són els dotze que ja hi havia l'any passat: Almacelles (Segrià), Bagergue (Val d'Aran), Cardedeu (Vallès Oriental), Figueres (Alt Empordà), Llinars del Vallès (Vallès Oriental), Lloret de Mar (Selva), Malgrat de Mar (Maresme), Mollet del Vallès (Vallès Oriental), Olot (Garrotxa), Sant Cugat (Vallès Occidental), Sant Hilari Sacalm (Selva) i Vila-seca (Tarragonès), i Sant Feliu de Llobregat (Baix Llobregat), que s'afegeix al quadre d'honor de Viles Florides.

L'Ajuntament de Sant Hilari es mostra molt satisfet amb aquest guardó, ja que ha repetit amb les quatre Flors d'Honor consolidant-se així com un dels municipis del país, referent en polítiques de sostenibilitat mediambiental tal i com premia aquest reconeixement.

Què és Viles Florides?
Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d'Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta verda. Pel moviment l'ornamentació va més enllà de propiciar espais agradables i treballa per millorar la qualitat de vida dels veïns, la conscienciació social envers les polítiques de sostenibilitat mediambiental i el desenvolupament de les economies locals a través de l'atractiu dels jardins i parcs urbans.
Viles Florides vol reivindicar la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d'aquells projectes d'enjardinament, ornamentació floral, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l'àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

El projecte és obert a tothom i poden participar-hi els municipis així com qualsevol col·lectiu, empresa o particular amb sensibilitat vers la natura i la cura dels espais verds.


Autor: Redacció


#santhilari #vilesflorides


#santhilari #vilesflorides





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...