Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

Desfilades de models professionals, càstings, concursos, masterclasses i una exposició de fotos, a la Fashion Espai de l’Espai Gironès

+ Notícies  -  04/10/2019  -  16:08

Totes les persones que es facin una foto amb les últimes tendències de moda dins el Centre Comercial podran optar a guanyar una subscripció a la revista




L'esdeveniment , que se celebrarà del 9 al 19 d'octubre, farà entrega d'un curs de model valorat en 3.000 euros a la prestigiosa agència de models de Catalunya Francina Models.L'aposta per la moda i per donar oportunitats als joves que vulguin obrir-se camí en aquest sector es manté ferma a l'Espai Gironès. Del 9 al 19 d'octubre el Centre Comercial acollirà la Fashion Espai, que també acostarà als visitants les darreres tendències de la temporada de moda de tardor i hivern. L'edició d'enguany presenta importants novetats. Una de les més destacades és que el guanyador o guanyadora, que serà seleccionat a partir dels càstings dels dies 10 i 11 d'octubre, s'endurà un curs de model valorat en 3.000 euros a la prestigiosa agència de models de Catalunya Francina Models.

Com a novetat també, en aquesta edició de la Fashion Espai les desfilades aniran a càrrec de models professionals i tindran lloc en una original passarel·la que estarà situada a les escales mecàniques de l'Espai Gironès els dissabtes 12 d'octubre i 19 d'octubre (a les 18h i a les 19:30h). El guanyador o guanyadora de la Fashion Espai participarà en la desfilada final del dissabte 19 d'octubre al costat de models professionals.
Els càstings per optar a guanyar el premi s'han programat per als dies 10 i 11 d'octubre ( de les 17:30h a les 20h) . L'Espai Gironès i l'agència Francina Models estan fent una crida a través de les seves xarxes socials per animar als futurs models a presentar-s'hi. Els càstings estan oberts a totes les persones que tinguin entre 14 i 22 anys i amb una alçada de 1,83m els homes i de 1,70m les dones. Després es seleccionaran una desena de persones per participar en el concurs de models de la campanya i per optar al premi que decidirà un jurat professional de Francina Models.

La Fashion Espai inclou també una exposició de fotos de l'arxiu de la revista Fashion&Arts. Totes les persones que es facin una foto amb les últimes tendències de moda dins el Centre Comercial podran optar a guanyar una subscripció a la revista.

A més, es durà a terme un meet&greet amb l'escriptora i periodista Joana Bonet, el divendres 18 d'octubre ( a les 18h) davant la botiga de Fnac on l'autora signarà exemplars del seu darrer llibre, "Fabuloses i Rebels ".
D'altra banda, s'han programat tres masterclasses a la plaça del Foc de l'Espai que aniran càrrec de diferents influencers: una de maquillatge, amb Judit Torres ( @judiit.torres) el dijous 10 d'octubre ( de les 18h a les 19h); una altra de barba amb Carles Almagro ( @CarlesAlmagro) , el dimarts 15 d'octubre ( de les 18h a les 19h) ; i una d'estilisme amb Khaoula Boumaaza ( @Absolutelykhaoula), el dijous 17 d'octubre ( de les 18h a les 19h).

A més, s'oferiran dos tallers: un de menjar saludable amb l'influencer Nicky Ramos (@chefnickyramos), el dimecres 16 d'octubre ( de les 18h a les 19h) a la plaça del Foc. En aquesta ocasió, es podrà guanyar una subscripció a la revista "Cuina" i un val de compra per a Caprabo. El segon taller serà d'esport amb el personal trainer Adrià Geli (@padhealth) els dissabtes 12 i 19 d'octubre ( a les 12h) a la plaça del Foc. Per assistir als tallers cal inscripció prèvia al punt d'informació, ja que l'aforament és limitat a 30 persones.


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...