Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Detenen un home just després de robar dins el magatzem d'un bar a Banyoles

Pla de l'Estany  -  09/10/2019  -  16:51

El detingut, a qui li consten múltiples antecedents, va ser detectat pels agents circulant amb excés de càrrega


Mossos

Mossos



Els Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Districte de Banyoles van detenir el 7 d'octubre, en aquesta població, un home de 50 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d'un robatori amb força a interior d'establiment.

El matí del 7 d'octubre una patrulla d'aquesta comissaria, que es trobava fent tasques preventives de seguretat ciutadana, va veure com un turisme circulava molt carregat, excedint clarament el seu pes autoritzat.

Els agents van aturar el turisme al carrer de la Sardana de Banyoles i van identificar el seu únic ocupant. En l'escorcoll del vehicle van comprovar que anava carregat amb múltiples caixes i objectes diversos.

Concretament van localitzar més de 60 caixes de cartutxos, més de 12 caixes de bales, diversa munició, multitud d'ampolles d'alcohol, un matxet, dues navalles, un tapa boques, un televisor, un conjunt de guants i una llanterna, entre altres objectes.

Davant les sospites que tot aquest material seria sostret, els mossos van fer les gestions pertinents fins a saber que havien estat robats del magatzem d'un bar de la població de Sarrià de Ter (Gironès).

Per accedir-hi el lladre havia forçat les portes metàl·liques, i un cop a dins havia sostret els objectes i els havia carregat dins el seu cotxe.

Els agents van detenir el presumpte autor d'aquest robatori amb força i tots els objectes recuperats es van retornar al seu legítim propietari.

El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents, va passar ahir a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Girona.


Autor: Redacció


#banyoles #mossos


#banyoles #mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...