Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

La Ruta de les Tapes 2020 ja té dates: del 20 al 29 de març, Roses tornarà a ser una festa gastronòmica

Alt Empordà  -  17/10/2019  -  14:56

La Ruta de les Tapes permet a vilatans i visitants gaudir durant 10 dies d'un interessant circuit gastronòmic, tot degustant les tapes i especialitats que ofereixen els restauradors, acompanyades amb una copa de vi




Del 20 al 29 de març de 2020 Roses tornarà a celebrar la Ruta de les Tapes, arribant així a la cinquena edició d'aquesta exitosa campanya gastronòmica. Aquestes han estat les dates fixades durant la reunió mantinguda aquesta setmana entre el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament, Fèlix Llorens, i els restauradors assistents a la reunió que es va convocar amb tots els participants de l'edició de l'any passat per consensuar el funcionament de la campanya.

Sector públic i privat tornen a col·laborar novament a Roses per donar a conèixer la riquesa culinària del municipi i la producció enològica de la DO Empordà. La Ruta de les Tapes permet a vilatans i visitants gaudir durant 10 dies d'un interessant circuit gastronòmic, tot degustant les tapes i especialitats que ofereixen els restauradors, acompanyades amb una copa de vi. El preu per tapa i copa de vi que s'ha establert per a l'edició de 2020 és de 3 €.

Amb cada nova edició, el nombre d'establiments adherits a la campanya no ha deixat de créixer, passant dels 25 establiments durant 2016, als 83 de la passada edició de 2019. Paral·lelament, el nombre de persones que es donen cita en aquesta festa gastronòmica ha viscut també un augment continuat, arribant-se a les 193.000 tapes servides durant l'edició del passat any.

Des de l'Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Roses, impulsora de la campanya, es valora molt positivament la implicació del sector de la restauració del municipi i els bons resultats obtinguts fins al moment, per la qual cosa continua apostant per aquesta activitat.


Autor: Redacció


#ruta #tapes


#ruta #tapes





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...