Notícies més llegides





+ Notícies


Salt

Unes 7.000 persones a les desfilades de la Fashion Espai de l'Espai Gironès

+ Notícies  -  21/10/2019  -  11:40

Es va entregar el premi a Sandra Torelló, una noia de 15 anys de Girona guanyadora del concurs de models, que va participar a les desfilades de dissabte


Espai Gironès

Espai Gironès



Les quatre desfilades a la Fashion Espai, que han tingut lloc en una original passarel·la situada a les escales mecàniques amb models professionals, han estat un gran èxit amb l'assistència d'unes 7.000 persones. Dissabte es van dur a terme les darreres desfilades i abans el gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, i la presentadora Elsa Anka van fer entrega del premi del curs de model valorat en 3.000 euros a la prestigiosa agència de models de Catalunya Francina Models. La guanyadora del concurs de models ha estat Sandra Torelló, de 15 anys veïna de Girona, que va participar en les desfilades de dissabte. Als càstings es van inscriure més de 200 persones i 10 van quedar finalistes.

La Fashion Espai, que s'ha celebrat del 9 al 19 d'octubre, ha estat una gran aposta per la moda com a cultura i per donar oportunitats als joves que vulguin obrir-se camí en aquest sector. També ha acostat als visitants les darreres tendències de la temporada de moda de tardor i hivern.

La Fashion Espai ha inclòs també una exposició de fotos de l'arxiu de la revista Fashion&Arts, s'han programat tres masterclasses càrrec de diferents influencers: una de maquillatge, amb Judit Torres (@judiit.torres); una altra de barba amb Carles Almagro (@CarlesAlmagro) ; i una d'estilisme amb Khaoula Boumaaza (@Absolutelykhaoula) A més, s'han ofert dos tallers: un de menjar saludable amb l'influencer Nicky Ramos (@chefnickyramos i un d'esport amb el personal trainer Adrià Geli (@padhealth).


Autor: Redacció


#espaigirones


#espaigirones






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...