Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

L'Espai Gironès i el Girona FC signen un nou acord de col·laboració

+ Notícies  -  25/10/2019  -  12:42

És el tercer conveni que el centre comercial signa amb el club gironí per seguir sumant sinèrgies a favor del territori




L'Espai Gironès i el Girona FC han signat un nou acord de col·laboració amb l'objectiu de seguir sumant sinèrgies a favor del territori. És el tercer acord que el centre comercial signa amb l'entitat, després que els dos anteriors hagin estat molt ben valorats per les dues parts. A l'acte de signatura hi han assistit el president del Girona FC, Delfí Geli, i el gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà.

Segons s'especifica en el conveni, l'Espai Gironès disposarà de cinc samarretes del primer equip firmades pels mateixos jugadors per tal que es puguin utilitzar amb finalitats promocionals a través de les xarxes socials o en alguna de les iniciatives que es duen a terme al centre. També es disposarà de dues entrades al mes dels partits que es juguin a Montilivi per sortejar entre els clients i visitants de l'Espai Gironès i dues entrades més per sortejar entre el personal de les botigues del centre comercial.

El conveni també inclou un VIP Training Experience per a 10 persones, que consistirà en una visita privada al Centre d'Entrenament "La Vinya", ubicat al PGA Catalunya Resort de Caldes de Malavella, durant un dia en el qual el primer equip professional del Club porti a terme la seva corresponent sessió d'entrenament. En un altre apartat s'especifica que es farà un Meet & Greet per a 10 persones, consistent en una visita a l'Espai Gironès de dos jugadors.

L'acord també preveu portar a terme altres accions, com signatures de pòsters, samarretes o altres elements de marxandatge del Girona FC per part de jugadors a les instal·lacions del centre comercial.
El gerent de l'Espai Gironès, Pau Jordà, ha manifestat la seva gran satisfacció per les sinèrgies ja creades, i que amb el nou acord se seguiran potenciant encara més, per seguir col·laborant amb el club de futbol de referència a les comarques gironines i desitjant que a final de temporada puguin tornar a estar a primera divisió.


Autor: Redacció


#espaigirones


#espaigirones





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...